Αρχική | Πολιτική | Πάρτι που αποπροσανατολίζει τον λαό, από τον Λ. Κύρκο

Πάρτι που αποπροσανατολίζει τον λαό, από τον Λ. Κύρκο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πάρτι που αποπροσανατολίζει τον λαό, από τον Λ. Κύρκο

Μία ακόμα πολιτική παρέμβαση αναμένεται να κάνει ο Λεωνίδας Κύρκος με αφορμή τη συμπλήρωση των 85 χρόνων του. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς διοργανώνει το βράδυ της Δευτέρας κλειστό δείπνο 45 ατόμων που προέρχονται από την πολιτική, την πολιτιστική και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Ενώπιον τους αναμένεται να καταθέσει ανοιχτά τις απόψεις του για το μέλλον του τόπου, αλλά και για την αναγκαιότητα επίτευξης μιας μίνιμουμ συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων που θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή των κοινωνικών αγώνων.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, όλο το υπουργικό συμβούλιο, η επίτροπος Μαρία Δαμανάκη και ο Μίμης Ανδρουλάκης.

Δεν έχουν προσκληθεί ο νυν και τέως πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και Αλέκος Αλαβάνος, αντίθετα προσκλήθηκαν τα στελέχη της Ανανεωτικής πτέρυγας του ΣΥΝ Φώτης Κουβέλης, Σπύρος Λυκούδης, Δημήτρης Χατζησωκράτης αλλά και Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος δεν θα παραστεί εφόσον όπως λέει δεν προσκλήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος.  Επίσης έχουν προσκληθεί Πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι.

"Πάρτι που αποπροσανατολίζει το λαό από τα πραγματικά προβλήματα", χαρακτήρισε το αποψινό δείπνο η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα . Όπως είπε, " είναι αντιλαϊκός συμβιβασμός να κάθεται ο κ. Κύρκος στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που προκαλούν τα προβλήματα του λαού. Αυτή τη γραμμή του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου το ΚΚΕ την πολέμησε έγκαιρα" πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο