Αρχική | Αγορά Εργασίας | ΑΣΕΠ: Προθεσμία έως και τις 8 Φεβρουαρίου για 2.987 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού

ΑΣΕΠ: Προθεσμία έως και τις 8 Φεβρουαρίου για 2.987 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΑΣΕΠ: Προθεσμία έως και τις 8 Φεβρουαρίου για  2.987 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού

Προθεσμία έως και τις 8 Φεβρουαρίου προκειμένου να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, έχουν οι ενδιαφερόμενοι για τις 2.987 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού των κλάδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, σε φορείς του υπουργείου Υγείας, καθώς και στα Νοσοκομεία «Αρεταίειο» και «Αιγινήτειο».
Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ με αριθμό 7Κ/2009 έχει ήδη σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και είναι θέμα ημερών να λάβει αριθμό ΦΕΚ, ώστε να αρχίσει και επισήμως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων.


Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την πρώτη μεγάλη προκήρυξη που εκδίδει το ΑΣΕΠ μετά την αναμόρφωση του συστήματος των προσλήψεων και η οποία αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 2.987
θέσεων τακτικού προσωπικού, εκ των οποίων οι 117 αφορούν την κατηγορία της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, οι 1.354 την κατηγορία της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, οι 1.339 την κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι 177 αφορούν θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων θα πρέπει να εξετάσουν αν οι τίτλοι σπουδών που κατέχουν περιλαμβάνονται στον Πίνακα Αποδεκτών Τίτλων Σπουδών που αναφέρονται στην προκήρυξη.
Η υποβολή των αιτήσεων
Η αίτηση θα απευθύνεται στο ΑΣΕΠ και θα υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ ΡΟSΤ που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, αναφέροντας και την κατηγορία (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ), για την οποία ο υποψήφιος υποβάλλει την αίτησή του ως εξής: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την, Προκήρυξη 7Κ/2009 Κατηγορία: ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ.
115 10.
Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής με νέες αιτήσεις, οι οποίες θα αντικαθιστούν τις προηγούμενες και πρέπει απαραιτήτως να έχουν την ένδειξη «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ» ή «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ» αντιστοίχως.
Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση με το ειδικό έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ- ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» μέσα στη σχετική προθεσμία. Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται τα έντυπα των αιτήσεων από το Διαδίκτυο και συγκεκριμένα από την επιλογή του αρχικού menu «Έντυπα Αιτήσεων»«Διαγωνισμών Φορέων» της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ www. asep.gr, καθώς και από την κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας www. kep. gov.
gr και στην επιλογή Σύνδεσμοι, επιλογή «Ανεξάρτητες και άλλες Αρχές», επιλογή «ΑΣΕΠ»- «Διαγωνισμοί Φορέων».
Στην αίτηση, η οποία συνοδεύεται από το συμπληρωματικό «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 021» επισυνάπτονται: α) φωτοαντίγραφο αυτής με πρωτότυπη υπογραφή, β) φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοτυπία των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου καθώς και η φωτογραφία), γ) παράβολο 15 ευρώ, που εκδίδεται από Δημόσιο Ταμείο, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη και δ) τα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύονται τα κριτήρια και οι ιδιότητες που επικαλούνται στην αίτηση συμμετοχής τους.
Αν δεν προσκομισθούν, ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Η αίτηση επέχει θέσης υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
Πώς συμπληρώνονται τα έντυπα συμμετοχής
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ).
Οι υποψήφιοι προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν με τον κωδικό 99 στη θέση του εντύπου της αίτησης, όπου αναφέρονται τα Πρόσθετα Προσόντα, ότι δεν έχουν διορισθεί με τις διατάξεις του Ν. 2190/1994 ή ότι δεν έχει παρέλθει πενταετία από την ημερομηνία διορισμού τους μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Η παράλειψη της αναγραφής του κωδικού αυτού στην αίτηση συνεπάγεται τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Σημειώνεται πως τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ των Ο

ΤΑ α΄ και β΄ βαθμού των Ανεξάρτητων Αρχών, οι οποίοι διορίσθηκαν βάσει του Ν. 2190/1994, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα πριν συμπληρωθεί πενταετία από την ημερομηνία διορισμού τους. Η απαγόρευση αυτή αφορά αποκλειστικά τους μόνιμους υπαλλήλους και δεν ισχύει για τους υπαλλήλους που απασχολούνται στους ανωτέρω φορείς με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου, ακόμη και αν αυτοί έχουν προσληφθεί βάσει του Ν. 2190/1994 και κατέχουν οργανικές θέσεις.
Οι υποψήφιοι προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής θέσεων γονέων με τρία τέκνα και τέκνα αυτών πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν τον κωδικό 90 στη θέση του εντύπου της αίτησης, όπου αναφέρονται τα πρόσθετα προσόντα.


Οι υποψήφιοι απολυθέντες ή παραιτηθέντες από τη «Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Α.Ε.» Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τύχουν προσαύξησης κατά 3% της συνολικής βαθμολογίας που συγκεντρώνουν από τη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής θέσεων, πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσουν τον κωδικό 98, ενώ οι υποψήφιοι προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής θέσεων που καλύπτονται από Έλληνες υπηκόους που προέρχονται από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν τον κωδικό 95 στη θέση του εντύπου αίτησης.
Στην αίτηση- υπεύθυνη δήλωση πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών, των πρόσθετων προσόντων και εντοπιοτήτων, δεδομένου ότι η επεξεργασία των αιτήσεων θα γίνει μηχανογραφικά.


Για όλες τις θέσεις ΠΕ και ΤΕ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν στην αίτηση τον κωδικό 001, που αναφέρεται στη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων γ) υπηρεσιών Διαδικτύου.
Ειδικά για τους υποψηφίους που κατέχουν έναν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αποδεκτό για θέσεις ειδικοτήτων με άδειες ή χωρίς άδειες και είναι κάτοχοι της απαιτούμενης άδειας οδήγησης αυτοκινήτου, μπορούν να επιδιώξουν τις θέσεις ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων (με κωδικούς 1134, 1137-1139, 1141, 1142, 1144, 1146), για τις οποίες προβλέπεται σε επικουρικό πίνακα οποιοσδήποτε απολυτήριος τίτλος Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αρκεί να συμπληρώσουν απαραιτήτως στα Πρόσθετα Προσόντα τον κωδικό που αντιστοιχεί στην άδεια οδήγησης αυτοκινήτου που κατέχουν.


Για τους υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην ειδική γραπτή δοκιμασία (τεστ) προκειμένου να προσμετρηθεί η μοριοδότηση του κριτηρίου αυτού στη συνολική τους βαθμολογία, πρέπει να συμπληρώσουν τις σχετικές ενδείξεις του εντύπου της αίτησης με: α) τον αριθμό και την ημερομηνία του ΦΕΚ που τους αφορά, β) την ημερομηνία διεξαγωγής αυτής (30.11.2008) και γ) τη βαθμολογία την οποία έλαβαν.

Τα Νέα






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο