Αρχική | Πολιτική | Υπό τη πίεση του ΛΑΟΣ, ο Α. Σαμαράς καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τους μετανάστες

Υπό τη πίεση του ΛΑΟΣ, ο Α. Σαμαράς καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τους μετανάστες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Υπό τη πίεση του ΛΑΟΣ, ο Α. Σαμαράς καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τους μετανάστες

Η ΝΔ σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά Θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τους μετανάστες “Προειδοποιήσαμε την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει βιαστικά σε μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών χωρίς τις προϋποθέσεις που βάζουν τα περισσότερα Ευρωπαϊκά κράτη. Η Κυβέρνηση δεν άκουσε αυτή την έκκληση", είπε.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως θα αποστείλει στον υπουργό Εσωτερικών αναλυτικό υπόμνημα για τους λόγους που η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο. "Στο ίδιο υπόμνημα γίνονται συγκρίσεις με τις ρυθμίσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών, για να φανεί καθαρά ότι η ΝΔ βρίσκεται εντός ευρωπαϊκής λογικής", τόνισε και πρόσθεσε πως “Εμείς που αντιμετωπίζουμε οξύ πρόβλημα ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών, αντί να είμαστε πιο προσεκτικοί, κατεβαίνουμε με το νομοσχέδιο αυτό, στο πιο “χαλαρό κατώφλι” απ’ όλους”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα νομοσχέδιο “που διευκολύνει την είσοδο μεταναστών παράνομα, ώστε να κάνουν παιδιά στην Ελλάδα, στη συνέχεια να παίρνουν τα παιδιά τους αυτόματα ιθαγένεια και να νομιμοποιούνται έτσι αναγκαστικά και οι γονείς τους".






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο