Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Αθλητικά | Τον έσωσε ο Κλέιτον στις καθυστερήσεις

Τον έσωσε ο Κλέιτον στις καθυστερήσεις

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τον έσωσε ο Κλέιτον στις καθυστερήσεις

Ο Παναθηναϊκός τα χρειάστηκε απέναντι στον Πιερικό αλλά με γκολ του Κλέιτον στις καθυστερήσεις πήρε την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου. Ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και είδε έναν από αυτούς να ανοίγει το σκορ. Στο 18ο λεπτό ο Σίλβα Κλέτον με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Καρακούτση για το 1-0. Οι πράσινοι λίγο έλειψε να πάρουν αέρα δύο τερμάτων αλλά η κεφάλια του Σαριέγκι σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε δείξει τα σημάδια νωρίτερα και κατάφερε να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Κοντεών στο 40ο λεπτό. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν ο Σισέ και ο Νίνης, όμως ο Πιερικός ήταν αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ με το σουτ του Παστού να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.
 
Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι πίεζαν και κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη – πρόκριση με τον Κλέιτον να νικάει τον Καρακούτση μετά από σέντρα του Βύντρα στο τρίτο λεπτό τγων καθυστερήσεων.
 
Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (46΄ Νίνης), Μπιάρσμιρ, Δάρλας, Βύντρα, Πετρόπουλος (46΄ Σισέ), Κατσουράνης, Τζιόλης (60΄ Καραγκούνης), Κλέιτον.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης (65΄ Κωνσταντινίδης), Παστός, Γκουγκουλιάς (84΄ Ολγκίν), Κοντεών, Μαρτίνες, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Πέντα (78΄ Τσιτακλίδης), Μακρής, Φρέντερικ.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές