Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Κόσμος | Επίσημα «συγγνώμη» ζήτησε από την Τουρκία η ισραηλινή κυβέρνηση

Επίσημα «συγγνώμη» ζήτησε από την Τουρκία η ισραηλινή κυβέρνηση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Επίσημα «συγγνώμη» ζήτησε από την Τουρκία η ισραηλινή κυβέρνηση, για τη συμπεριφορά του υπουργού Εξωτερικών Α. Λίμπερμαν προς τον πρέσβη της Τουρκίας στο Τελ – Αβίβ.

«Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντορ Λίμπερμαν συντόνισαν τις κινήσεις τους με την επιστολή για συγγνώμη που απέστειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αρμόδιος για τις εξωτερικές σχέσεις, Ντάνι Αγιαλόν στον Τούρκο πρεσβευτή, προσδοκώντας να τεθεί τέρμα» στην υπόθεση αυτή, αναφέρεται στη σχετική πρωθυπουργική ανακοίνωση.
Προηγουμένως ο κ. Λίμπερμαν είχε διαμηνύσει ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει τον Τούρκο πρέσβη.

Η Άγκυρα είχε ενημερώσει την ισραηλινή κυβέρνηση ότι εάν ως απόψε τα μεσάνυκτα δεν ζητήσει συγγνώμη για το συμβάν ο πρέσβης της στο Τελ Αβίβ θα «ανακαλείτο επ αόριστον για διαβουλεύσεις».

Ενδεικτικό της τουρκική αποφασιστικότητας είναι το… χρονόμετρο που υπήρχε στη ιστοσελίδα της εφημερίδας Milliyet, το οποίο μετρούσε αντίστροφα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα οπότε και θα αναχωρούσε το αεροπλάνο που θα μετέφερε τον πρέσβη πίσω στην Άγκυρα.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές