Αρχική | Πολιτική | Συνάντηση του Α. Σαμαρά με φορείς των αγροτών

Συνάντηση του Α. Σαμαρά με φορείς των αγροτών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Συνάντηση του Α. Σαμαρά με φορείς των αγροτών

Με το προεδρείο της Συνομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδος πρόκειται να συναντηθεί σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν τα προβλήματα των αγροτών όλης της χώρας.  

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε ότι «το πρόβλημα δεν είναι οι πρώτες 100 μέρες που χάθηκαν αλλά οι μέρες που έρχονται».

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ο ελληνικός λαός θυμάται τι ακριβώς υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και «δεν χρειάζεται να δείξουμε πόσο γρήγορα διαψεύστηκαν οι υποσχέσεις τους». Συμπλήρωσε ότι «φροντίζει και αυτοδιαψεύδεται καθημερινά η ίδια η κυβέρνηση», η οποία, είπε, δεν είχε το παραμικρό σχέδιο. «Το αποδεικνύουν καθημερινά οι υπουργοί του που αλληλοδιαψεύδονται και όταν νομίζουν ότι συμφωνούν μεταξύ τους, τότε ακυρώνονται από τον ίδιο τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο», συνέχισε.

Επίσης ανέφερε ότι «είναι δύσκολο να κάνεις αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που αντιπολιτεύεται τόσο θεαματικά τον ίδιο τον εαυτό της και δείχνει τέτοια ανεξάντλητη εφευρετικότητα να αυτοαναιρείται κάθε μέρα αποσύροντας το πρωί τροπολογίες που υποβάλει το βράδυ, όπως έγινε σήμερα με το απίστευτο φιάσκο της τροπολογίας για τις γονικές παροχές».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι στο ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκαν αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και τώρα ετοιμάζουν δραστικές περικοπές με τη φορολόγηση των επιδομάτων τους, ότι υποσχέθηκαν να μην αυξήσουν τους φόρους και ήδη εξαγγέλλουν φοροεπιδρομή, ότι υποσχέθηκαν να νοικοκυρέψουν τη δημόσια διοίκηση και ακόμα δεν έχουν τελειώσει με τους διορισμούς γενικών γραμματέων και με αρμοδιότητες υφυπουργών και ότι κινδυνεύει η Ελλάδα να χάσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα ΕΣΠΑ που έχουν μείνει στη μέση και δεν μπορούν να εισπραχθούν.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο