Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Ελλάδα | Προβοκάτσια ο εμπρησμός της συναγωγής

Προβοκάτσια ο εμπρησμός της συναγωγής

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Προβοκάτσια ο εμπρησμός της συναγωγής

Την εκδοχή της προβοκάτσιας φαίνεται πως αποδέχεται η κυβέρνηση αναφορικά με τον πρόσφατο εμπρησμό της Εβραϊκής Συναγωγής στα Χανιά, στον οποίον, όπως αποδείχθηκε μετά την ταχύτατη σύλληψη των δραστών, πήραν μέρος δύο Βρετανοί εκπαιδευτές στη μονάδα του ΝΑΤΟ, ένας πολίτης των ΗΠΑ που υπηρετεί στη βάση της Σούδας και ένας Ελληνας συνεργάτης τους.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, που απάντησε χτες στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, συμμερίστηκε την εκδοχή περί προβοκάτσιας του Γ. Καρατζαφέρη, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι Ελληνες Εβραίοι είναι ισότιμοι πολίτες. Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε υπόνοιες ότι πρόσφατο και άκρως επιθετικό δημοσίευμα στη «Wall Street Journal», που απηχεί τις απόψεις συγκεκριμένων χρηματιστηριακών κύκλων στις ΗΠΑ, ήρθε σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι εκτός από τον Ελληνα συνεργό, στους δύο διαδοχικούς εμπρησμούς έλαβαν μέρος δύο Βρετανοί εκπαιδευτές στη Νατοϊκή Αποστολή και ένας Αμερικανός πολίτης που υπηρετεί στη βάση της Σούδας. Ο τελευταίος, όπως είπε, ονομάζεται Πιτ Κατσιλομάτης, είναι ελληνικής καταγωγής και ο πατέρας του είναι υπουργός Οικονομικών στην Πολιτεία του Αϊνταχο των ΗΠΑ.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές