Οικονομία
Lidl: Επεκτείνεται με επτά  νέα καταστήματα στην Ελλάδα

Lidl: Επεκτείνεται με επτά νέα καταστήματα στην Ελλάδα

  • 06 Απριλίου 2011, 18:39

Με τρία νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις περιοχές Καλαμαριάς, Σταυρούπολης και Θέρμης επεκτείνεται στην αγορά της βόρειας Ελλάδας η αλυσίδα discount σούπερ μάρκετ, Lidl, από την Πέμπτη 14 Απριλίου. Συνολικά η εταιρεία ανακοίνωσε το άνοιγμα επτά καταστημάτων στην Ελλάδα, με άλλα τρία στην Αθήνα και ένα στην Αχαΐα.
Η πρόθεση της εταιρείας, που έχει ήδη σημαντική παρουσία με περισσότερα από 200 καταστήματα και 4.000 εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα, είναι με επενδύσεις στην ελληνική αγορά, παρά τις δύσκολες συνθήκες, που επικρατούν, να δημιουργήσει νέες άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, μέσα από την κατασκευή και επάνδρωση νέων καταστημάτων και να συμβάλει στην τόνωση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας. Επίσης, στηρίζει τους Έλληνες προμηθευτές και τις ελληνικές επιχειρήσεις σε μεγάλο βαθμό, διευρύνοντας ολοένα και περισσότερο τη γκάμα της με ελληνικά προϊόντα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στα Lidl μπορεί κάποιος να επωφεληθεί από ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα προσφορών σε μη τρόφιμα όλο το χρόνο, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού. Επίσης, η Lidl Hellas απορρόφησε τρεις φορές την αύξηση του ΦΠΑ, μέσα στο 2010.
Δέσμευση της εταιρείας είναι να συνεισφέρει στην αειφόρο ανάπτυξη και να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία με την ίδια δυναμική και στο μέλλον, μέσω προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει. Ακόμη, η Lidl στηρίζει ενεργά Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Ιδρύματα ευπαθών κοινωνικών ομάδων στις περιοχές, που δραστηριοποιείται, ενώ, παράλληλα, προάγει την ιδέα του εθελοντισμού ανάμεσα στους εργαζόμενούς της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron