Ταυτότητα

Το www.hbnews.gr, προσφέρει άμεση οικονομική, πολιτική, αθλητική, καλλιτεχνική και πολιτιστική ενημέρωση, εμπλουτισμένη με άρθρα αρχείου, αναλύσεις, απόψεις και ρεπορτάζ.

 

Το hbnews.gr ξεκίνησε στον χώρο της επιχειρηματικής και οικονομικής ειδησεογραφίας το 2008, και υπήρξε μία καινοτόμος παρουσία στον τομέα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Οι χρηστικές και καλαίσθητες ιστοσελίδες, ειδικά σχεδιασμένες για άμεση και αποτελεσματική ενημέρωση, ανέδειξαν το www.hbnews.gr σε ένα από τα δημοφιλέστερα ειδησεογραφικά site οικονομικού και πολιτικού περιεχομένου.

 

Όλα τα άρθρα του www.hbnews.gr συντάσσονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατανοητά στη πλειονότητα των αναγνωστών που, ακόμη και χωρίς να διαθέτουν ιδιαίτερες οικονομικές γνώσεις, δραστηριοποιούνται στη σύγχρονη οικονομική κοινωνία.

 

Σταδιακά, οι τομείς ενημέρωσης του www.hbnews.gr διευρύνθηκαν και σε άλλες θεματικές ενότητες, όπως: Τεχνολογία, Πολιτισμός, Υγεία, Lifestyle, Αθλητικά και Στοίχημα, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην παρουσίαση του ελληνικού βιβλίου, με εκατοντάδες άρθρα σχετικά με τις νέες και παλαιότερες εκδοτικές προσπάθειες.

 

Επικοινωνία: [email protected]

cron