Πολιτική
ΝΔ: "Ο Παπούτσης να αναλάβει τις ευθύνες του"

ΝΔ: "Ο Παπούτσης να αναλάβει τις ευθύνες του"

  • 16 Μαϊου 2011, 15:09

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, η οποία θα συζητηθεί στη Βουλή, κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή.
Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης έκανε λόγο επέρριψε «τεράστιες ευθύνες» στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αναφορικά με την τελευταία εξτρεμιστική επίθεση κουκουλοφόρων έξω από το αστυνομικό τμήμα στην οδό Καλλιδρομίου, ζητώντας ουσιαστικά την παραίτηση του κ. Παπουτσή.
«Υπάρχει ακόμα υπουργός;» διερωτήθηκε ο κ. Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση αν επίσημα η ΝΔ ζητεί την παραίτηση Παπουτσή.
«Την ώρα που η Αστυνομία, με τα πενιχρά μέσα που της έχουν αφήσει, με την αλόγιστη πολιτική τους, έχει να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη εγκληματικότητα, την εξτρεμιστική δραστηριότητα, την ανομία, ο κ. Παπουτσής με δημόσιες δηλώσεις απαξιώνει το έργο της, δίνει λαβή σε ακραία και εξτρεμιστικά στοιχεία και πλήττει το ηθικό των αστυνομικών. Φαίνεται ότι ο υπουργός προτάσσει κομματικές σκοπιμότητες και όχι τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών. Και αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό. Ειναι αδιανόητο» πρόσθεσε ο κ. Μιχελάκης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron