Πολιτική
"Άπαξ προδότης, πάντα προδότης"

"Άπαξ προδότης, πάντα προδότης"

  • 19 Ιουνίου 2011, 17:20

«Σας παρέσυρα, κε Παπανδρέου, επειδή μου διέφυγε μια αραβική παροιμία: Άπαξ προδότης, πάντα προδότης», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της δευτερολογίας του στην στάση του Αντώνη Σαμαρά.

«Από την Κρήτη ζήτησε να με κάνει το ΠΑΣΟΚ υπουργό και τώρα, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Αυτή είναι η σοβαρότητα του ανδρός μπροστά στα θέματα που έχουμε (…) Κάποιοι εξύβριζαν απ’ αυτό το βήμα την ΝΔ, την τριετία 1993-96, και σήμερα έχουμε λογική Πολιτικής Άνοιξης, σε μια εποχή που δεν επιτρέπονται αυτά τα πειράματα (…) Έφτιαξα κέντρο Τύπου που δεν χρωστά στο Δημόσιο και επέστρεψα 1 εκ. ευρώ στο κράτος απ’ το κόμμα μου. Έχω δώσει εξετάσεις. Κάποιοι άλλοι έμειναν ανεπάγγελτοι τα χρόνια που ήταν στην άγονη γραμμή (…) Εγώ τον συμπαθώ τον κο Αντώνη Σαμαρά και θα του κάνω ένα δώρο που θα το διαβάσει: Ένα μυθιστόρημα που έχει γράψει η γιαγιά του, η Πηνελόπη Δέλτα, ο «Τρελαντώνης»» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, παρατήρησε πως «σαφέστατα δεν είναι η καλύτερη κυβέρνηση για τον τόπο ο κος Παπανδρέου και μόνον ένα οικουμενικό σχήμα θα μπορούσε να προχωρήσει. Εν πάση περιπτώσει όμως, μετά απ’ όσα έχει πάθει αυτός ο άνθρωπος, κάνει μια έκκληση για «ανοιχτή αγκαλιά», γιατί έχει συνειδητοποιήσει πού είναι τα πράγματα. Και πάμε να τον μουτζώσουμε; Ο υπουργός Οικονομικών χωρίς να πάρει μια ψήφο πάει να δώσει μια μάχη. Τι θέλουμε; Να γυρίσει άπρακτος, να του κλείσουν την πόρτα, ή να πετύχει; Ισχυρίζεστε πως ο τρόπος χειρισμού των πραγμάτων είναι η πατητή;» ανέφερε απευθυνόμενος προς την ΝΔ, ο κος Καρατζαφέρης.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, πρότεινε μεταξύ άλλων, να απειλήσει ο Πρωθυπουργός τους εταίρους με επιβολή δασμών στις εισαγωγές, «όπως έσωσε ο Ομπάμα τις ΗΠΑ με τους δασμούς στο Χάλυβα», και οι ένοπλες δυνάμεις να αγοράζουν μόνον ελληνικά προϊόντα «και όχι φασόλια απ’ την Κίνα και στολές απ’ την Τουρκία».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron