Life Style
Στην Ελλάδα η καυτή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα (pics)

Στην Ελλάδα η καυτή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα (pics)

  • 08 Ιουλίου 2011, 21:07

Έρχεται σήμερα και πάλι στην Ελλάδα η πανέμορφη Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Μπορεί ο χωρισμός της από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ να είναι γεγονός, όμως αυτό δεν εμποδίζει το πανέμορφο μοντέλο να επισκέπτεται μόνη της συχνά τη χώρα μας, αποδεικνύοντας και εμπράκτως την αγάπη της για την Ελλάδα, τους ανθρώπους της και τα... φαγητά της.

Αυτή τη φορά η δίμετρη καλλονή με τα ατελείωτα πόδια επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη γνωστή εταιρεία ρούχων Forel, για την οποία είχαν φωτογραφηθεί στο παρελθόν γνωστές Ελληνίδες, όπως η Κατερίνα Λέχου και η Παναγιώτα Βλαντή. Το πασίγνωστο μοντέλο αναμένεται να φτάσει σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα διαμείνει σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forel, Θωμά Χατζούλα, η φωτογράφηση για τη χειμερινή κολεξιόν της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί σε προεπιλεγμένους χώρους στην Αθήνα. Σε έναν από αυτούς, μια αποθήκη στην οδό Πειραιώς, το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Σλοβακία θα φορέσει τα ρούχα της γνωστής φίρμας, βάζοντας ανεξίτηλα την υπογραφή της στη νέα καμπάνια της εταιρείας.

Επίσης, στη διάρκεια της σύντομης παραμονής της στη χώρα μας η εντυπωσιακή καλλονή που περνάει τις πρώτες της μέρες ως εργένισσα θα συνδυάσει τη δουλειά με τις διακοπές, αφού την Τρίτη πρόκειται να επισκεφθεί τον Πόρο, στο πλαίσιο μονοήμερης εκδρομής που έχει οργανώσει για εκείνη η εταιρεία. Την Τετάρτη η μούσα της Forel θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για το Παρίσι, όπου μένει μόνιμα, με την υπόσχεση να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που έχουμε ξανά στην Ελλάδα την κ. Σκλεναρίκοβα. Η τελευταία φορά που ήρθε στην Ελλάδα ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Ευελπιστούμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί» δήλωσε στην «Espresso» ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ρούχων.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron