Life Style
Ανησυχεί για το στήθος της

Ανησυχεί για το στήθος της

  • 17 Αυγούστου 2011, 12:37

Η Salma Hayek ανήκει στην κατηγορία των γυναικών του Χόλιγουντ, που όσο μεγαλώνουν, τόσο γίνονται πιο γοητευτικές και επιθυμητές από το αντίθετο φύλο...

Η όμορφη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Allure», ενώ στη συνέντευξή της μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για τις αλλαγές στο σώμα της, όσο μεγαλώνει, αλλά και τη σχέση της με τα χρήματα.

«Το στήθος μου ήταν καλύτερο πριν δέκα χρόνια... Δεν είναι άσχημο. Δεν γκρινιάζω γι΄αυτό», είπε απατώντας στην απάντηση για το ποιο σημείο του σώματός της ήταν καλύτερο πριν μια δεκαετία.

Τέλος, στη συνέντευξη μίλησε και για τα προνόμια που απολαμβάνει λόγω των χρημάτων της: «Δεν καταλαβαίνει γιατί να είσαι προνομιούχος, αν δεν μπορείς να απολαμβάνεις τα προνόμια. Σαν τους ανθρώπους που δεν πηγαίνουν τα παιδιά τους σε ακριβά εστιατόρια ή δεν ταξιδεύουν με αυτά ή τα κάνουν να πληρώνουν τα πάντα μόνα τους από μικρή ηλικία. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν ευθύνες και να καταλαβαίνουν την αξία των πραγμάτων, αλλά πιστεύω επίσης ότι είναι υπέροχη που έχω την άνεση να ταξιδεύω παντού με την κόρη μου».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron