Αθλητικά
"Κολλημένος" με τον Άρη ο Ουμπίντες

"Κολλημένος" με τον Άρη ο Ουμπίντες

  • 25 Αυγούστου 2011, 12:12

Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Χαβιέ Ουμπίντες για τον Άρη. Η απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μοιάζει πιο εύκολη για τους «κίτρινους», ύστερα από την απόφαση της ΕΕΑ με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου υποβιβάζεται στη Δ’ Εθνική.

Ήδη ο Σάκης Τσιώλης έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων και ο 29χρονος παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του.

Μάλιστα, παρά τις φήμες περί εμπλοκής πολλών ομάδων στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή (οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας αποτελούν μήλον της Εριδος για τη… μισή Σούπερ Λίγκα), επιθυμία του Ουμπίντες είναι να αγωνιστεί στον Αρη κι όχι σε άλλη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν ο Αργεντινός έπαιξε σε 24 ματς και πέτυχε 5 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Εν τω μεταξύ, μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Μίκαελ Φορσέλ οι διοικούντες τον Αρη στράφηκαν και πάλι προς τον Ζλάτκο Ντέντιτς. Ο 27χρονος επιθετικός που αγωνίζεται στην Μπόχουμ, έχει συμφωνήσει στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου, με τους «κίτρινους», όμως, να παλεύουν μέχρι αργά χθες το βράδυ να τον πείσουν να παρακάμψει τις όποιες ανησυχίες του για καθυστερήσεις πληρωμών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron