Αθλητικά
Αφήνει την Μπόχουμ για τα "μάτια" του Άρη ο Ντέντιτς;

Αφήνει την Μπόχουμ για τα "μάτια" του Άρη ο Ντέντιτς;

  • 26 Αυγούστου 2011, 10:59

Μεγάλες προσπάθειες για την απόκτηση του επιθετικού καταβάλουν στον Άρη. Ψηλά στη σχετική λίστα των «κίτρινων» βρίσκεται το όνομα του Ζλάτκο Ντέντιτς. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να κάμψουν τις αντιστάσεις του Σλοβένου φορ και να τον πείσουν να έρθει και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος παίκτης θέλει να φύγει από την Μπόχουμ, όμως αισθάνεται ανασφάλεια με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, και γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει πει το «ναι» μέχρι στιγμής.

Παράλληλα, οι διοικούντες τον Άρη εξετάζουν μερικές ακόμη περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίοι έχουν προταθεί από την Ευρώπη όσο και από τη Λατινική Αμερική.

Όσον αφορά την υπόθεση του Χαβιέ Ουμπίντες, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Σάκη Τσιώλη με τον οποίο ήταν μαζί στον Ολυμπιακό Βόλου. Η μοναδική εκκρεμότητα είναι το πότε θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, μετά και την απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στη Δ' Εθνική. Να σημειωθεί πως το πιο πιθανό είναι η ΕΠΟ να προχωρήσει σε ειδική ρύθμιση για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (να δώσει παράταση) για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Εν τω μεταξύ, όλα δείχνουν ότι ο Νάτσο Γκαρσία θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη. Ο Βολιβιανός μέσος δεν υπολογίζεται από τον κ. Τσιώλη και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 500.000 ευρώ. Ο 31χρονος παίκτης δεν δέχεται να αποχωρήσει αν δεν πάρει ένα σημαντικό ποσό από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν και ενδεχομένως να παραμείνει στους «κίτρινους» με μια σημαντική μείωση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron