Παραπολιτικά
Λαζαρ(ίδη) δεύρο έξω!

Λαζαρ(ίδη) δεύρο έξω!

  • 23 Σεπτεμβρίου 2011, 16:42

Ποιο είναι το «ποντικάκι» που κατατρώγει τα σπλάχνα της ΕΧΑΕ, ώστε χάνει πελάτες εν είδει… επιδημίας; «Ξενιτεύτηκαν» μέχρι πριν λίγο καιρό καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες κωδικοί, ούτε καπνό είδε ο κ. Λαζαρίδης μήτε φωτιά!

Κι έτσι εν υπνώσει όπως τελεί η σεβαστή και σεπτή διοίκηση του ΧΑΑ (λέγε με Σωκράτη), φεύγουν τα πελατάκια για άλλες πορτοκαλιές με πιο γλυκά πορτοκάλια. Και να πεις ότι οι ανταγωνίστριες «πλατφόρμες» είναι ασφαλέστερες ή πιο πρακτικές για τον «παίκτη», όχι καρδιά μου, δεν είναι. Απλώς οι ανταγωνιστές προωθούν και προγράμματα επικοινωνίας, κάνουν και την διαφήμισή τους, οπότε τι κρίση και πράσιν’ άλογα, όλα βαίνουν καλώς!

Μονάχα η έρμη η ΕΧΑΕ… υπνούται τον ύπνον του δικαίου -ή μάλλον του χασομέρη-, ξεχνώντας ότι βιώνουμε την εποχή της ταχύτητας και της επικοινωνίας. Και ο κ. Σωκράτης, προφανώς, όχι μόνο χαμπάρι δεν παίρνει, αλλά ούτε την στοιχειώδη σοφία του αρχαίου συνονόματου δεν διαθέτει… Αφήστε που εκείνη η εσωστρέφεια που τον ταλανίζει καιρό… να μου το θυμηθείτε στο τέλος θα τον καλογερέψει!

Εκτός κι αν κάποια φωνή ακουστεί ένα σαββατιάτικο πρωινό: Λαζαρ(ίδη) δεύρο έξω!

Ο εφοδεύων

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron