Πολιτική
Καρατζαφέρης: Δεν μας αντιπροσωπεύει η μπακαλίστικη πολιτική

Καρατζαφέρης: Δεν μας αντιπροσωπεύει η μπακαλίστικη πολιτική

  • 23 Σεπτεμβρίου 2011, 18:02

«Απάντηση» στη Λιάνα Κανέλλη που ανέβηκε χθες στο βήμα της βουλής κρατώντας μια σακούλα με προϊόντα, έδωσε σήμερα στη Βουλή, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κρατούσε και αυτός σακούλα η οποία όμως περιείχε ένα λεξικό της ελληνικής γλώσσας.

«Δεν έχω είδη μπακαλικής, δεν μας αντιπροσωπεύει η μπακαλίστικη πολιτική είμαστε κόμμα του λόγου. Έφερα λεξικό για να σας παραπέμψω στη λέξη που οδήγησε σε παρέμβαση προέδρου, την οποία θεωρώ θεμιτή όχι όμως άμεμπτη», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε ότι σύμφωνα με το λεξικό το «γομάρι» παραπέμπει στο ζώο που φέρει φορτίο και δεν έχει προσβλητική έννοια.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι η φράση του κ. Ροντούλη «θα μπορούσε να είχε παραλειφθεί», ωστόσο υποστήριξε ότι ήταν μια υπερβολική έκφραση που αποτύπωσε την υπερβολικά ανάλγητη πολιτική της Κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε από την κυβέρνηση να «παραιτηθεί σήμερα» και «να δώσει την ευκαιρία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να φέρει ένα άλλο σχήμα», ενώ σχολιάζοντας τα αιτήματα τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ για σύσταση εξεταστικών επιτροπών για την οικονομία, έκανε λόγο για έλλειψη σοβαρότητας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron