Πολιτική
Σε ρόλο "πυροσβέστη" ο Σαμαράς

Σε ρόλο "πυροσβέστη" ο Σαμαράς

  • 12 Οκτωβρίου 2011, 17:16

Με παρέμβαση Σαμαρά αποσοβήθηκε -προς το παρόν- μια σύγκρουση με τον σκληρό πύρινα των συνδικαλιστών της ΝΔ .Κορυφή του παγόβουνου ήταν και πάλι τα ταξί και ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος χθες απειλούσε με θεαματική παραίτηση από την θέση του αναπληρωτή γραμματέα παραγωγικών τομέων.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Λυμπερόπουλου με τον Α. Σαμαρά παρουσία και του γραμματέα συνδικαλιστικού κ. Γ. Μανώλη. Στην συνάντηση «ξεκαθαρίστηκε ότι ο πρόεδρος δεν εννοούσε στην τοποθέτηση του στην Εκτελεστική Γραμματεία τους ιδιοκτήτες ταξί και ούτε την πλειοψηφία των εργαζομένων που αντιδρούν στα μέτρα όταν μιλούσε για συντεχνίες» και ο κ. Λυμπερόπουλος πήρε τελικά πίσω την… απειλή παραίτησης.

Γεγονός είναι ότι το τελευταίο διάστημα τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΝΔ, λένε ότι αισθάνονται υπό διωγμό λόγω της επιθετικής τακτικής τακτικής που προτείνουν εν πολλοίς ακολουθούν και σε τομείς που άλλη είναι η κεντρική πολιτική γραμμή.

Έτσι ως «εχθρική» εξέλαβαν οι συνδικαλιστές την χθεσινή δήλωση του γραμματέα της ΝΔ κ. Λυκουρέτζου «αποδοκιμάζουμε όλες τις συντεχνίες» όταν ρωτήθηκε για το κίνημα των ταξί. Ας σημειωθεί ότι μετά την συνάντηση με τον Α. Σαμαρά συνδικαλιστικά στελέχη σημείωναν με νόημα. «Κάποιοι στην ΝΔ επιθυμούν να μας πετάξουν έξω. Όμως τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο πρόεδρος ο οποίος παρενέβη και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron