Πολιτική
Καμμένος: Κάποιοι φιλούσαν κατουρημένες ποδιές...

Καμμένος: Κάποιοι φιλούσαν κατουρημένες ποδιές...

  • 17 Νοεμβρίου 2011, 12:10

«Μόλις ψηφισθεί η δανειακή σύμβαση θα δείτε ότι θα βγούνε οι γνωστοί Φιλελεύθεροι της ΝΔ, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει κουστούμια πριν συμφωνήσει ο Σαμαράς, πριν συμφωνήσει ο πρόεδρος του κόμματος, θα πουν ότι εμείς για το καλό της Ελλάδος στηρίζουμε την κυβέρνηση και θα φύγουμε από την ΝΔ», είπε ο κ. Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, σε "ανύποπτο χρόνο".

Μάλιστα ο κ. Καμμένος, που παραμένει μέλος της ΝΔ και θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τους κατηγόρησε ευθέως για σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ!

«Οι δήθεν νεοφιλελεύθεροι, ετοίμαζαν κοστούμια... φιλάγανε κατουρημένες ποδιές που λέει ο ελληνικός λαός, στο γραφείο του Βρεττού, στο γραφείο του Βενιζέλου, και ζητάγανε να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας πριν αποφασίσει η ΝΔ», ανέφερε  ο κ. Καμμένος.

Πάντως, οι κ.κ. Σπηλιωτόπουλος, Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Βαρβιτσιώτης και Αντώναρος δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός πως ο κ. Καμμένος δεν διαγράφη από το κόμμα και συνεπώς θα είναι στις γαλάζιες εκλογικές λίστες και θεωρούν ότι οι πειθαρχικές κυρώσεις που υπέστη είναι αναντίστοιχες με αυτές που επιβλήθηκαν στον Σ. Χατζηγάκη , ο οποίος διεγράφη ακι από το κόμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως όλοι τους εκλέγονται στην Β΄Αθηνών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron