Πολιτική
ΝΔ: Στο τραπέζι και επίσημα η επαναδιαπραγμάτευση

ΝΔ: Στο τραπέζι και επίσημα η επαναδιαπραγμάτευση

  • 29 Νοεμβρίου 2011, 18:27

Για την επαναδιαπραγμάτευση των ορών του Μνημονίου αλλά και για τις πρόωρες εκλογές μίλησε, σε συνέντευξή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

Σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση ο κ. Μιχελάκηε είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ρ/σ Βήμα: «όχι μόνο υπάρχει, αλλά επίσημα μπήκε στο τραπέζι από τη στιγμή που το ΔΝΤ αποδέχθηκε επισήμως την επιστολή του προέδρου της ΝΔ που μιλά για τροποποιήσεις».

Η ημερομηνία των εκλογών εξαρτάται από την ολοκλήρωση του PSI και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στο PSI που να δικαιολογεί την οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή της καταλληλότερης ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών, που είναι η 19η Φεβρουαρίου.

Αυτό σημείωσε σε συνέντευξή του στο ρ/σ Βήμα FM, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης ερωτηθείς αν παραμένει ως έχει η 19η Φεβρουαρίου ως ημερομηνία διεξαγωγής των επόμενων εκλογών.

«Η 19η Φεβρουαρίου δεν βγήκε στον αέρα από εμάς ούτε την αποφασίσαμε εμείς ελαφρά τη καρδία. Έγινε σε συνεννόηση με τον κ. Βενιζέλο και το επιτελείο του και η ανακοίνωση που βγήκε σας θυμίζω ότι φέρει την υπογραφή του ΥΠΟΙΚ. Η ημερομηνία αυτή λοιπόν είναι σε συνεννόηση με τους ανθρώπους που γνωρίζουν τον οδικό χάρτη για την υλοποίηση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου και γι' αυτό είπαμε την 19η Φεβρουαρίου», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχελάκης και επανέλαβε ότι στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία:

«Αυτός είναι ο στόχος μας και γι' αυτό παλεύουμε και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι θέλουμε την εξουσία, όπως μπορεί κάποιοι να βιαστούν να πουν και να ρίξουν λάσπη. Πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς, εφόσον τον επιλέξει ο λαός, να έχει μια ισχυρή εντολή για να μπορέσει να διαπραγματευτεί την αλλαγή πολιτικής».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron