Βιβλιόραμα
Δωρεάν βιβλία στους αναγνώστες του hbnews.gr (1ος κύκλος προσφορών)

Δωρεάν βιβλία στους αναγνώστες του hbnews.gr (1ος κύκλος προσφορών)

18 Δεκεμβρίου 2011, 13:25

Αγαπητοί φίλοι του hbnews.gr,

Επειδή αγαπάμε το καλό βιβλίο και πάντα ήμασταν της άποψης να διαθέτουμε τον όποιο ελεύθερο χρόνο μας στην ανάγνωση, προσπαθήσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με μια σειρά αξιόλογων εκδοτικών οίκων της χώρας μας, ώστε να μας παρέχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό τίτλων τους για να τους διαθέσουμε σε εσάς.

Την αρχή έκανε ο γνωστός και επιτυχημένος εκδοτικός οίκος Πάπυρος, που χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στο... ευγενές ανάγνωσμα!

Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν τίτλο της αρεσκείας σας και να μας ενημερώσετε σχετικά στο e-mail: [email protected].

ΠΡΟΣΟΧΗ!

- Όλοι οι προσφερόμενοι τίτλοι έχουν ήδη δημοσιευτεί σε εμάς, στην στήλη του βιβλίου, το Βιβλιόραμα. Εσείς πρέπει να βρείτε το σχετικό με το βιβλίο της αρεσκείας σας άρθρο μας, να αντιγράψετε στο e-mail που θα μας στείλετε έναν κωδικό που θα βρείτε στο κάτω κάτω μέρος του άρθρου (θα έχει την ένδειξη "κωδικός για την προσφορά βιβλίου" και θα αποτελείται από ένα γράμμα και τέσσερα νούμερα).

- Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα για ένα μόνο βιβλίο σε κάθε κύκλο προσφοράς (θα ακολουθήσουν πάμπολλοι κύκλοι προσφορών, οπότε όλοι σας θα μπορείτε να ξανασυμμετάσχετε).

- Στο e-mail που θα μας στείλετε απαραίτητα θα πρέπει να γράψετε, εκτός από τον προαναφερθέντα κωδικό, το ονοματεπώνυμό σας και ένα νούμερο τηλεφώνου (σταθερού ή κινητού).

- Δεν υπάρχει καμία άλλη υποχρέωση εκ μέρους σας, ούτε όσοι κληρωθείτε θα πληρώσετε το παραμικρό κατά την παραλαβή του βιβλίου σας από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου.

- Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μέσω ιδιαίτερης ανάρτησης εδώ, στην στήλη Βιβλιόραμα, όπου θα σας ενημερώσουμε και για τα σχετικά της παραλαβής των βιβλίων σας.

- Σε αυτόν τον πρώτο κύκλο προσφορών (που αρχίζει στις 16/12 και τελειώνει στις 26/12) περιλαμβάνονται τα εξής πέντε βιβλία:

1. Μαρία Σούμπερτ: Η συμμορία της Τήλας

2. Catherine Cusset: Ένα λαμπρό μέλλον

3. Quim Monzo: Το μέγεθος της τραγωδίας

4. Αλεξάντρ Σολζενίτσιν: Το σπίτι της Ματριόνα

5. Manuel Vasquez Montalban: Γκαλίντεθ. Το ανώφελο πρόσωπο του θανάτου

Από κάθε τίτλο θα δοθούν πέντε αντίτυπα σε πέντε διαφορετικούς τυχερούς, δηλαδή θα μοιραστούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (κατόπιν κλήρωσης) 25 βιβλία!

Το hbnews.gr και οι εκδόσεις Πάπυρος σας εύχονται καλή ανάγνωση!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron