Αθλητικά
Κωνσταντίνου: Κουρασμένος, αλλά με μέταλλο και ρέντα ο Παναθηναϊκός

Κωνσταντίνου: Κουρασμένος, αλλά με μέταλλο και ρέντα ο Παναθηναϊκός

  • 23 Ιανουαρίου 2012, 20:03

Για απαξίωση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εφόσον δεν βοηθήσουν οικονομικά στη δύσκολη συγκυρία της ομάδας μίλησε το μέλος του ΔΣ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Η ομάδα θα μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Κουρασμένος, αλλά με μέταλλο και ρέντα ο Παναθηναϊκός», πρόσθεσε. «Άλλοι έχουν πολλές ομάδες», η αιχμηρή του τοποθέτηση για τα περί… παραρτημάτων. «Γραφικός ο Τσάκας», κατέληξε.

- Την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Όταν η ομάδα κερδίζει και παίρνει τους βαθμούς, όλα είναι καλά. Ο Παναθηναϊκός εδώ και κάποιες αγωνιστικές δεν παρουσιάζει το πρόσωπο που παρουσίαζε για ένα δίμηνο που σκόραρε με μεγάλη ευκολία και έπαιρνε εύκολα αποτελέσματα. Εκείνη την εποχή η ομάδα ήταν πιο φρέσκια και ξεκούραστη. Σιγά-σιγά, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, υπάρχει κούραση και είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία κάμψη. Όταν μια ομάδα στην περίοδο που είναι ντεφορμέ καταφέρνει και παίρνει θετικά αποτελέσματα, αυτό σημαίνει ότι κάτι έχει. Έχει μέταλλο, ποδοσφαιριστές με αξία κι έναν πολύ καλό προπονητή. Οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει το βάρος της φανέλας, ακόμη και οι νέοι. Πιστεύουν πως έστω και στο 92’ έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν. Ο Παναθηναϊκός έχει και ρέντα, που δεν τον εγκαταλείπει. Ο Ολυμπιακός αν είχε ρέντα χθες, παρότι δεν έκανε καλή εμφάνιση, θα μπορούσε να σκοράρει».

- Το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κόπωση: «Το ροτέισον που κάνει ο Φερέιρα είναι ένας τρόπος να ξεκουραστεί η ομάδα. Σύντομα θα επανέλθει ο Χριστοδουλόπουλος, σε έναν μήνα θα μπει ξανά ο Νίνης και αναμένονται οι Μπουμσόνγκ και Καντέ. Αν περάσει το ματς της Τετάρτης, ο Παναθηναϊκός θα παίζει ένα ματς την εβδομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει-εφόσον περάσει τον Πανιώνιο-το Κύπελλο, αλλά και την Ευρώπη».

- Τη χρησιμοποίηση του Λέτο ως επιθετικού: «Ο Φερέιρα έδωσε ένα νέο ρόλο στον Λέτο και του ταιριάζει, ενώ παράλληλα χρησιμοποίησε κατάλληλα τον Ζέκα και τον Κουίνσι, που ήταν ποδοσφαιριστές τους οποίους γνώριζε».

- Τις οικονομικές δυσκολίες της ΠΑΕ: «Τον επόμενο μήνα, ακόμη και οι Άραβες να μην έρθουν, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Οι παίκτες θα δείξουν κατανόηση. Κανένας δεν έχει χάσει λεφτά από τον Παναθηναϊκό και δεν θα χάσει ούτε τώρα. Πιστεύω πως μέχρι να ψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος, η ΠΑΕ θα έχει θετικά αποτελέσματα από οικονομικής άποψης. Κι αν δεν υπάρχουν αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν οικονομικά. Ακόμη κι αυτό να μη γίνει όμως, υπάρχει η έσχατη λύση να πάρει η ομάδα ένα δάνειο. Οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα απαξιωθούν τελείως αν δεν βοηθήσουν την ομάδα. Εφόσον ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα, θα πάρει 25 εκατ. ευρώ από το Champions League».

- Την τελευταία ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα, που απαντά στον Σάββα Θεοδωρίδη: «Αν είσαι γραφικός, μπορείς να λες ό,τι θέλεις…».

- Τα περί… παραρτημάτων στη Σούπερ Λίγκα: «Εμείς δεν έχουμε πολλές ομάδες. Άλλοι έχουν…».

- Τους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού: «Ο Κοτσόλης ήξερε όταν ήρθε ποιον ρόλο θα παίξει και δεν έχει απαιτήσεις. Πρόσφερε αυτά που πρόσφερε στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Ο μεν Καρνέζης ήταν άτυχος, γιατί εκτέθηκε σε δύο παιχνίδια από την μπάλα, που όπως είπε και ο Όσιμ είναι πόρνη. Ο δε Καπίνο πήρε την ευκαιρία και αγωνίστηκε σε αρκετά ματς. Πρέπει να τους διαχειριστεί ο Φερέιρα κατάλληλα για να μην καεί ο ένας από τους δύο».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron