Στοίχημα
Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ

Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ

  • 28 Ιανουαρίου 2012, 13:45

28/1 - 16:30 - Α' Γερμανίας

Φωτιές πετάει η Ντόρτμουντ, με την ανάσα κολλημένη στον σβέρκο της Μπάγερν! Την τελευταία αγωνιστική ισοπέδωσε κυριολεκτικά το "ανεβασμένο" Αμβούργο (1-5), παραμένοντας αήττητη σε δώδεκα αγώνες. Πάντως, η προϊστορία είναι αρκετά "πονηρή", καθώς σε επτά ματς (εντός κι εκτός) κόντρα στους σημερινούς φιλοξενούμενους μετράει μόλις μία νίκη. Να σημειωθεί ότι, εντός, η Ντόρτμουντ έχει με την Χόφενχαϊμ τρεις ισοπαλίες και μάλιστα οι δύο πιο πρόσφατες από αυτές με το ίδι σκορ: 1-1. Οκτώ βδομάδες εκτός ο Γκέτσε.

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ, καθώς ο πρόεδρος Ντίτμαρ Χοπ "τσέπωσε" τα 5,5 καυτά εκατομμυριάκια από την Στουτγκάρδη και παραχώρησε το "αστέρι" που ακούει στο όνομα Ιμπίσεβιτς, ο κόουτς Χόλγκερ Στανισλάβσκι καταπίνει απανωτές ασπιρίνες για να του περάσει ο πονοκέφαλος! Την τελευταία αγωνιστική παραχώρησε λευκή ισοπαλία υποδεχόμενη το Ανόβερο. Επιστρέφει ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Κόμπερ (βασικός), αλλά τι μπορεί να κάνει χωρίς τους επίσης κεντρικούς αμυντικούς Φόρσα και Γιάισλε;

Δεν θα ποντάρω στον άσο, μόνο και μόνο επειδή η απόδοση είναι αμελητέα, αλλά αξίζει στο μίνιμουμ δύο γκολ της έδρας και το διαδικτυακό over του 1,5 γκολ.

 

P G

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron