Στοίχημα
Σάλκε - Μάιντζ

Σάλκε - Μάιντζ

  • 04 Φεβρουαρίου 2012, 15:39

4/2 - 16:30 - Α' Γερμανίας

Εδραιωμένη στην τρίτη θέση (ισοβαθμεί με Μπάγερν και Ντόρτμουντ) και κοιτάζει ακόμη ψηλότερα, κυρίως εξαιτίας της σοβαρότητας που επιδεικνύει φέτος η Σάλκε. Την προηγούμενη εβδομάδα ισοπέδωσε την ομάδα της Κολωνίας με 1-4, φτάνοντας έτσι τις πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία 10 ματς!

Ποπομήθηκαν κανονικά οι Ραούλ (10 γκολ) και Φαρφάν (2 γκολ), αλλά δεν είναι σίγουρη η συμμετοχής τους σήμερα. Εκτός τέσσερις πολύτιμοι: Φέρμαν (τερματοφύλακας), Χέβεντες (κεντρικός αμυντικός), Τζόουνς (κεντρικός αμυντικός) και Χόλτμπι (μέσος επιθετικός).

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν εύκολη νίκη (3-1) την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην Φράιμπουργκ, κι έτσι η ομάδα του Τόμας Τούχελ κρατά σταθερή την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, επειδή εκτός έδρας παρουσιάζεται απελπιστικά αδύναμη (μόλις μία νίκη σε εννέα αγώνες), ο κόουτς δεν έδωσε ρεπό μέσα στην εβδομάδα. Σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ίβανσιτς και Ρίσε (αμφότεροι βασικοί μέσοι επιθετικοί), καθώς και του βασικού στράικερ Αλαγκί, αλλά μάλλον κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ζιντάν (πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ).

Προτείνω μίνιμουμ δύο γκολ για τους γηπεδούχους, καλή επιλογή και το over (άνω του 1,5 γκολ). Για τους... αθεράπευτους, νίκη της έδρας.

 

P G

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron