Editorial
Παπουτσή απ' τον τόπο σου, κι ας είναι μπαλωμένος

Παπουτσή απ' τον τόπο σου, κι ας είναι μπαλωμένος

  • 14 Φεβρουαρίου 2012, 22:40

Ο απανταχού και πάντα παρών υπουργός δεν είχε το σθένος και το φιλότιμο να υποβάλει παραίτηση, όταν ακόμη τα 81 πτώματα από τα ναυάγιο του Σάμινα "χόρευαν" στα σκοτεινά κύματα του Αιγαίου. Περίμενες λοιπόν να τον κατατρύχει το όνειδος και η ευθιξία τώρα, ώστε να παραιτηθεί για τα ντουβάρια των νεοκλασικών που έγιναν στάχτες; Για το ότι επί τόσες ώρες η πρωτεύουσα παρεδόθη στο έλεος των κουκουλοφόρων, και το Πανεπιστήμιο στην Σόλωνος και Σίνα είχε για σχεδόν μία εβδομάδα μετατραπεί σε άντρο παρασκευής μολότοφ;

Παραιτήθηκε ποτέ κανένας Παπουτσής, ώστε δικαιολογημένα να εκφράζεις τώρα, εκ του μηδενός, ανάλογη απαίτηση;

Η φωτιά δεν ξεκίνησε στην Λέκκα, την Χρήστου Λαδά και την Σταδίου. Δεν ξεκίνησε στην πλατεία Κοραή ούτε στα πέριξ στενά. Απ' την Βουλή των Ελλήνων ξεκίνησε και φούντωσε και κατέκαψε τις ζωές μας.

Μην περιμένεις λοιπόν από κανέναν να έχει την τσίπα και το φιλότιμο να υποβάλει παραίτηση. Πρώτος εσύ παραιτήθηκες -υπέρ αυτών!

(Την στιγμή αυτή που γράφονται αυτές οι αράδες, κάπου μεταξύ του 1-1 και 1-2 στο ματς της Λεβερκούζεν με την Μπάρτσα, αποφασίστηκε η περικοπή των συντάξεων των 200 και 300 ευρώ κατά 10% και 20% αντιστοίχως. Γέροντες, ετοιμάστε μπαλώματα...)

 

Πάνος Γιαννάκαινας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron