Αθλητικά
Τα βρήκε μετην εφορία η ΑΕΚ

Τα βρήκε μετην εφορία η ΑΕΚ

  • 30 Μαρτίου 2012, 19:50

Οι προσπάθειες της διοίκηση της ΑΕΚ απέδωσαν καρπούς, έστω και ετεροχρονισμένα, αφού βρέθηκε λύση με την Εφορία.

Έτσι, λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα η ΠΑΕ θα μπορέσει να εκταμιεύσει τα χρήματα, που θα μοιραστούν στους παίκτες και τους υπόλοιπους πιστωτές της, ωστόσο, η προθεσμία από την UEFA για την αδειοδότηση του συλλόγου εκπνέει αύριο (31 Μαρτίου). Κάτι που σημαίνει ότι η Ενωση θα πρέπει να έρθει σε νέα συμφωνία με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, προκειμένου να της δοθεί νέα παράταση έως ότου καταβάλλει τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν οι διακανονισμοί που έχουν γίνει με τους ποδοσφαιριστές.

Οι επαφές με τον φορέα του δημοσίου δεν κατέστη δυνατό να καταλήξουν κάπου πριν το κλείσιμο των τραπεζών σήμερα (14:00). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην εκταμιευτεί το ποσό από το δάνειο του Αλ Σουνταϊρ κι έτσι η προθεσμία που είχε δοθεί από την UEFA (31/03) χάθηκε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και η εταιρεία πέτυχε νέα ρύθμιση, χάρη στην οποία θα λάβει και φορολογική ενημερότητα. Η εκταμίευση και διάθεση των χρημάτων, όμως, δεν είναι δυνατό να ξεκινήσει πριν τη Δευτέρα.

Η διοίκηση θα ζητήσει ολιγοήμερη παράταση από την UEFA, τουλάχιστον μέχρι τις 4 Απριλίου, προκειμένου να μοιραστούν τα χρήματα μέχρι τις 2-3 Απριλίου, όταν και θα αποσταλεί ο φάκελος της ΑΕΚ από την ΕΠΟ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron