Πολιτική
Συνάντηση Βενιζέλου με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα

Συνάντηση Βενιζέλου με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα

  • 05 Απριλίου 2012, 12:45

Η κατάσταση στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, η πορεία προς τις εκλογές, ο τρόπος εφαρμογής του προγράμματος και η ολοκλήρωση του PSI, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντάνιελ Σμίθ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Βενιζέλος τόνισε στον κ. Σμίθ ότι η Ελλάδα πάντα προσβλέπει στην καλή συνεργασία τόσο σε διμερές πεδίο, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Αναφερόμενος στην κατάσταση στην Ελλάδα λίγο πριν από τις εκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι οι συσχετισμοί στην ελληνική κοινωνία είναι δύσκολοι, οι πολίτες νιώθουν οργή και αγανάκτηση και γι΄ αυτό η προσέγγιση του Κινήματος είναι ότι «είναι απαραίτητο όλοι να μιλούμε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας».

Για την πορεία, τέλος, της οικονομίας, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές, ενώ σχετικά με το PSI επισήμανε ότι είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, χάρη στο οποίο δόθηκε μια ευκαιρία στην Ελλάδα να ολοκληρώσει τις προσπάθειες για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron