Αθλητικά
Υπάρχει ''σφυγμός'' στο ''τριφύλλι''

Υπάρχει ''σφυγμός'' στο ''τριφύλλι''

  • 08 Απριλίου 2012, 20:52

 

Με σκόρερ τούς Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου και Αντώνη Πετρόπουλο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει διαφορετική τροπή σε περίπτωση που ο Κούτσι τελείωνε καλύτερα την φάση του 82ου λεπτού, όταν, ύστερα από σέντρα του Πετκάκη και ασταθή απομάκρυνση του Καπίνο, προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.

Το σκορ εκείνη την στιγμή ήταν 1-0, με το γκολ το οποίο είχε σημειώσει στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης, με κοντινό πλασέ, ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Δύο λεπτά μετά την ευκαιρία του Πανιωνίου το ''τριφύλλι'' οριστικοποίησε την νίκη του, με τον Καραγκούνη να στρώνει μέσα στην μεγάλη περιοχή στον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος, με ψύχραιμο πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το ίδιο ''δίδυμο'' έδρασε και στην φάση του τρίτου γκολ του Παναθηναϊκού. Με το ρολόι στο Ολυμπιακό Στάδιο να δείχνει το 88ο λεπτό, ο ''Κάρα'' ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, ''έσπασε'' την μπάλα στον Πετρόπουλο κι εκείνος με σουτ-δυναμίτη ''έγραψε'' το τελικό 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τις δύο προηγούμενες φορές που οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε άδειες εξέδρες, το ''τριφύλλι'' είχε επικρατήσει με το ίδιο αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρίνος (46' Ρούντολφ), Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον (46' Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (66' Καραγκούνης).

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Όμο (78' Πετκάκης), Μενδρινός, Κούρος, Σάμαρης, Σιόβας, Ντιμπαλά, Κούρντυ, Σκέμπρι (82' Μιλοβάνοβιτς), Πιέρ, Αντούνιες (67' Κούτσι)

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron