Πολιτική
Διαδικτυακό... ξεκατίνιασμα Μητσοτάκη - Συμπιλίδη

Διαδικτυακό... ξεκατίνιασμα Μητσοτάκη - Συμπιλίδη

  • 23 Απριλίου 2012, 16:55

Μέσω Facebook επέλεξαν να λύσουν τις διαφορές τους ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γ. Συμπιλίδης, ο οποίος παραιτήθηκε τελικά από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Αρχικά ο κ. Συμπιλίδης είχε δηλώσει: "Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος γιατί απάλλαξα την παράταξη από τον πατέρα του.

Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του Ελληνικού λαού".

Η απάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν: "Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ' έξω βρέθηκες.".

Ιδιαίτερη αναφορά στην υποψηφιότητα Συμπιλίδη με τη ΝΔ, η οποία τελικά αποσύρθηκε, είχε κάνει και η Ντόρα Μπακογιάννη:

"Τι να σας πω; Μωραίνει Κύριος. Ο κύριος Συμπιλίδης έριξε μία κυβέρνηση του 48% και έβλαψε τη χώρα γιατί σταμάτησε μία πορεία διαρθρωτικών αλλαγών που, εάν είχαν προχωρήσει, σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο".

Η κ. Μπακογιάννη μίλησε για "μαχαιριά στην καρδιά των Νεοδημοκρατών", αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί στο ερώτημα για τη συνύπαρξη του κ. Συμπιλίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron