Πολιτική
Καρατζαφέρης: Δεν μπορώ να στηρίξω Σαμαρά και Βενιζέλο

Καρατζαφέρης: Δεν μπορώ να στηρίξω Σαμαρά και Βενιζέλο

  • 24 Απριλίου 2012, 12:05

«Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έχουν βάλει σε κάποιες ράγες τη χώρα, οι οποίες δεν οδηγούν σε κάποιο ασφαλές μέρος αλλά μάλλον προς το γκρεμό», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε πως «αυτό το Μνημόνιο είναι πλήρως αποπνικτικό».

Ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για συμμαχία των χωρών του Νότου: «Μία σύμπτυξη ενός μετώπου απέναντι στο Βορρά. Και χαίρομαι που η Γαλλία δείχνει το δρόμο. Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, εμείς και η Γαλλία αυτήν τη στιγμή έχουμε μια τεράστια βλάβη από το ευρώ του Βερολίνου» και πρόσθεσε πως «προσπαθώ να δημιουργήσω μια συμμαχία και λέω όσοι είναι πρόθυμοι για μια τέτοια προσπάθεια, να κάνουμε αυτήν τη σύμπτυξη και να πει ο Νότος “δε μπορούμε με τη λιτότητα”».

Αναφερόμενος στα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: «Είναι η απογοήτευση που είναι κακός σύμβουλος. Να ψάξουν καλά να δουν πού οδηγεί η απογοήτευση. Εμείς διώχνουμε τη Γερμανία της Μέρκελ και αυτοί θέλουν να μας φέρουν τη Γερμανία του Χίτλερ».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron