Αθλητικά
Κρστιτς: Έχει τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός

Κρστιτς: Έχει τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός

  • 07 Μαϊου 2012, 18:55

Τον απόλυτο σεβασμό στον Παναθηναϊκό επέδειξε με τα λόγια του, στον Τύπο της Σερβίας, ο Νέναντ Κρστιτς.

Ο Σέρβος σέντερ ξεκαθάρισε ότι ο ημιτελικός της Παρασκευής δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τις δύο νίκες της ρωσικής ομάδας στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης και τόνισε ότι σε ένα ματς νοκ άουτ όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά όταν απέναντί τους θα έχουν μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

"Όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο μας. Ο σημαντικότερος όμως στόχος μας είναι η Ευρωλίγκα και το εγχώριο πρωτάθλημα. Γι' αυτό το λόγο είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να τους πετύχουμε και τους δύο. Να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σίγουρα ξέρουν πως να κατακτούν τίτλους. Αλλά έχουμε κι εμείς πολύ δυνατά "όπλα", όπως ο Αντρέι Κιριλένκο και ο Ραμούνας Σισκάουσκας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Περιμένω το παιχνίδι μεταξύ μας να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με αυτά της regular season και περισσότερο με τον πρώτο αγώνα.

Βέβαια είναι πολύ διαφορετικό όταν αγωνίζεσαι σε νοκ άουτ ματς και οι δύο προηγούμενες νίκες μας δεν σημαίνουν τίποτα. Τώρα προετοιμαζόμαστε για διαφορετικό παιχνίδι, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του παρελθόντος".

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron