Πολιτική
Σαμαράς: Το σκεπτικό της Ευρώπης για την Ελλάδα αλλάζει

Σαμαράς: Το σκεπτικό της Ευρώπης για την Ελλάδα αλλάζει

  • 24 Μαϊου 2012, 09:12

Μήνυμα προς τους πολίτες, να σκεφτούν και να ψηφίσουν με κριτήριο την πατρίδα, μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει, έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης, λίγο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της άτυπης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες. Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας: «Εμείς χτίζουμε μια νέα Ελλάδα, αυτοί την γκρεμίζουν».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για αλαζονεία και για δημιουργία κλίματος απελπισίας με στόχο μικροκομματικά κέρδη.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατεδαφίζει συμμαχίες, την ώρα που η ΝΔ τις δημιουργεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει έξω από το ΝΑΤΟ. Τότε ποιοι θα είναι οι σύμμαχοί μας; Αν κουνηθεί η Τουρκία, τι θα γίνει;» αναρωτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

Μετά τις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες και το κλίμα που κυριάρχησε στη Σύνοδο, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε την πεποίθηση ότι το σκεπτικό της Ευρώπης για την Ελλάδα αλλάζει.

«Καταγγελία του μνημονίου σημαίνει έξοδος από το ευρώ. Η Ευρώπη δίνει μήνυμα για αλλαγή. Εμείς χτίζουμε μια νέα Ελλάδα και αυτοί γκρεμίζουν» υπογράμμισε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron