Πολιτική
Καμμένος: Ο λαός να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες!

Καμμένος: Ο λαός να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες!

  • 04 Ιουνίου 2012, 21:18

Σχηματισμό οικουμενικής Κυβέρνησης, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και άμεση κατάργηση του Μνημονίου θέλει ο Πάνος Καμμμένος, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί σφοδρά κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, και του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με τις επιστολές που έστειλαν σε δανειστές και εταίρους ότι θα εφαρμόσουν το Μνημόνιο.

Κατά την περιοδεία του στον Νομό Κιλκίς, ο κ. Καμμένος κάλεσε τους πολίτες να τρομοκρατήσουν αυτούς που προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν με την απειλή εξόδου της χώρας από το ευρώ, ενώ σχολίασε και τη δήλωση του Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα, λέγοντας: «Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται απειλές. Εκτός από τους ντόπιους συνεργάτες των τραπεζιτών είδαμε σήμερα τον Τζορτζ Σόρος να κάνει δημόσια δήλωση, ουσιαστικά παίρνοντας θέση για τις εκλογές στην Ελλάδα. Λέγοντας ότι οι Έλληνες θα φοβηθούν την απειλή για έξοδο από την Ευρωζώνη και θα ψηφίσουν συνασπισμό κομμάτων που θα στηρίξει τα μνημόνια. Αυτό είναι ένα ακόμα μέρος της τρομοκρατίας που χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα από εδώ το Κιλκίς, ότι ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται. Καλούμε τον ελληνικό λαό να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες».

Μιλώντας στην ΕΤ 3 αναφέρθηκε στο πρόβλημα για το Κιλκίς καθώς κάτοικοι του νομού προτιμούν τα Σκόπια για πιο φθηνές αγορές, πρότεινε τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στις παραμεθόριες περιοχές και υπογράμμισε: «Έχουμε μια σαφή θέση για την παραμεθόριο, για τις παραμεθόριες περιοχές και αυτό αφορά κάθε περιοχή που συνορεύει με χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά ιδίως την Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Όταν το λίτρο το πετρέλαιο που βάζει ένα ταξί στο νομό μας, εδώ στο Κιλκίς, είναι με 1,60 και περνώντας τα σύνορα βάζει με 1,10 , το αποτέλεσμα θα είναι να ερημώσει η παραμεθόριος. Για αυτόν τον λόγο μιλάμε για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, οι οποίες θα δημιουργηθούν στη παραμεθόριο, όπου θα μπορούν να μεταφέρουν την έδρα τους οι επιχειρήσεις με 5% φόρο, για να αντιμετωπίσουμε το 10% των γειτόνων. Με την προϋπόθεση ότι θα μείνουμε 10 χρόνια στην έδρα του νομού και το 50% θα είναι ντόπιο προσωπικό».

Μετά τον Νομό Κιλκίς, ο κ. Καμμένος περιόδευσε στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
cron