Πολιτική
Μήνυμα Φράγκου από το ορμητήριο των Mirage 2000

Μήνυμα Φράγκου από το ορμητήριο των Mirage 2000

  • 04 Ιουνίου 2012, 21:00

Στο ορμητήριο των μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000 και 2000-5, στην Τανάγρα, βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ. Φράγκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο (Ι) Α. Τσαντηράκη, και μίλησε για την Πολεμική μας Αεροπορία, χαρακτηρίζοντάς την ως "σιωπηλή αλλά ισχυρή δύναμη".

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Φράγκος συνομίλησε με τους χειριστές και τους τεχνικούς των αεροσκαφών αμέσου ετοιμότητας (readiness) και ενημερώθηκε για θέματα προσωπικού, επιχειρησιακής σχεδίασης και διοικητικής μέριμνας.

«Κατά την επίσκεψή μου στην 114 Πτέρυγα Μάχης είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω το υψηλό ηθικό και το άριστο επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας του προσωπικού. Η Πολεμική Αεροπορία μας δεν είναι απλά μια δύναμη αποτροπής, μια σιωπηλή ισχυρή δύναμη. Είναι η δύναμη που διασφαλίζει αδιάλειπτα τον εθνικό εναέριο χώρο και από κοινού με τους άλλους δύο κλάδους Στρατό και Ναυτικό, την εθνική μας κυριαρχία και ακεραιότητα. Θερμά συγχαρητήρια στον Αρχηγό, τους Διοικητές και το προσωπικό της 114 Πτέρυγας Μάχης, που μας έδειξαν ότι η σημερινή μέρα, αν και αργία, μόνο ημέρα ραστώνης δεν είναι για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».

 

On Alert

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
cron