Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Ανήθικη η επιστολή Nίκου Χανιά

ΣΥΡΙΖΑ: Ανήθικη η επιστολή Nίκου Χανιά

  • 12 Ιουνίου 2012, 13:28

Αίσθηση -αλλά και την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ- έχει προκαλέσει επιστολή στελέχους του στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα». [βλ. αναλυτικά εδώ]

Την επιστολή του τέως πια υποψηφίου στην Κορινθία και μέλους της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χανιά, δημοσιεύει ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Ο ίδιος ο κ. Χανιάς, σε δηλώσεις του στο ρ/σ Βήμα FM, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για δική του επιστολή, δηλώνοντας άγνοια για το πως έφθασε στην εφημερίδα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε, «είναι μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Είτε θα πρέπει να εφαρμόσει το μνημόνιο, διαχειρίζοντάς το κάπως καλύτερα, οπότε εξαπατά όλους αυτούς στους οποίους, σήμερα, δίνει ελπίδες, είτε να καταγγείλει και να ακυρώσει το μνημόνιο, οπότε μοιραία σταματά η χρηματοδότηση και πάμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι εγκλωβισμένος σε αυτές τις θέσεις». «Λέει θα ακυρώσω το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους και θα κρατήσω τη δανειακή σύμβαση», αλλά αυτό, εκτίμησε «είναι όχι μόνο σουρεαλιστικό, αλλά εκτός πραγματικότητας».

«Πίστευα», πρόσθεσε, «ότι μέχρι τις εκλογές τις 6 Μαΐου, στοχεύει να πολιτευτεί κάπως διαφορετικά. Βλέποντας ότι δεν μπορεί να τα κάνει αυτά, αρχίζει και στρογγυλεύει. Ή εξαπατάς αυτούς που τους έχει δώσει ελπίδα και στρογγυλεύεις το λόγο σου και προσπαθείς να φτιάξεις ένα καλύτερο μνημόνιο, ή πας από την απέναντι πλευρά που είναι και αυτή καταστροφική».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron