Κοινωνία
Ειδοποιητήριο στον... Νικόλα Άσιμο έστειλε η εφορία!

Ειδοποιητήριο στον... Νικόλα Άσιμο έστειλε η εφορία!

  • 21 Ιουνίου 2012, 13:00

Μπορεί το Ελληνικό Δημόσιο να είναι αθάνατο, οι άνθρωποι όμως δεν είναι. Την... λεπτομέρεια αυτή μάλλον την ξέχασαν στην εφορία και αποφάσισαν να στείλουν ειδοποιητήριο στον Νικόλα Άσιμο, ο οποίος βέβαια είναι νεκρός από το 1988.

Σίγουρα ο μεγάλος στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής είναι ακόμα ανάμεσά μας με τις δημιουργίες του, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορεί να πεταχτεί και μέχρι την εφορία για διευθετήσει τις εκκρεμότητές του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νικόλας Άσιμος έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 39 ετών στις 17 Μαρτίου του 1988, δηλαδή 24 χρόνια πριν!

Πριν το κάνει βέβαια, δεν φρόντισε να διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερος επαγγελματίας. Με τα ταμεία του κράτους λοιπόν να είναι στην κυριολεξία άδεια οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών άρχισαν να ψάχνουν στα αρχεία τους οποιαδήποτε εκκρεμότητα.

Όπως δημοσιεύει σήμερα «το Ποντίκι», οι υπάλληλοι τις εφορίας έστειλαν ακόμα και στον Νικόλα Άσιμο ειδοποιητήριο να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του διότι «αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί ότι άσκησε τη δραστηριότητα του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος».

Επειδή εμείς βάζουμε στοίχημα ότι δεν θα εμφανιστεί στην εφορία, προτείνουμε στα αρμόδια όργανα να τον αναζητήσουν στον τόπο... κατοικίας του, μήπως γλυτώσουμε κι εμείς από κανένα χαράτσι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron