Αθλητικά
«Σε 1 μήνα η ΑΕΚ πεθαίνει...»

«Σε 1 μήνα η ΑΕΚ πεθαίνει...»

  • 04 Ιουλίου 2012, 22:03

Το πολύ έναν μήνα ζωής δίνει στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο πρόεδρός της Ανδρέας Δημητρέλος, με τον παράγοντα της «Ένωσης» να εκτιμά πως αν εντός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου δεν βρεθούν 4-4,5 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ θα... «σβήσει».

«Για να γίνει βιώσιμη η ΑΕΚ χρειάζεται περίπου 4-4,5 εκατ. ευρώ. Με αυτά θα μπορέσει να λειτουργήσει, έως ότου ρυθμίσει τα μηνιαία έσοδα-έξοδά της και τον τρόπο που θα αποπληρώνει τα χρέη της. Τα περιθώρια είναι στενά», δήλωσε ο κ. Δημητρέλος στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ και συνέχισε: «Η προθεσμία για το άρθρο 44, για παράδειγμα, είναι στις 7 Ιουλίου. Το πολύ αρχές Αυγούστου, όταν θα πρέπει να πάρουμε άδεια από την ΕΕΑ, οφείλουμε να έχουμε βρει λύση. Αν δεν τα έχουμε καταφέρει μέχρι τότε, δεν θα έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας, ούτε εμείς ως διοίκηση, ούτε και ο Μαύρος».

Όσο για τη συνέχεια; «Χρειάζεται λίγος χρόνος για να εκτιμηθεί η κατάσταση. Είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου και τον επόμενο μήνα θα συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ως πρόεδρος για την ομάδα. Θα κάνουμε "ταμείο" σε ένα μήνα και από 'κει και πέρα θα κριθούν όλοι».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron