Αθλητικά
Γενικό πωλητήριο βάζει η ΑΕΚ!

Γενικό πωλητήριο βάζει η ΑΕΚ!

  • 11 Ιουλίου 2012, 14:29

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ αναγκάζουν τη διοίκηση της Ένωσης να βάλει πωλητήριο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποφέρουν έσοδα στην ομάδα.

Αυτό επισήμανε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος προσδιόρισε στα 3 εκατομμύρια ευρώ το ποσό που έχει ανάγκη η εταιρεία για να λάβει φορολογική ενημερότητα και να διασφαλίσει την παρουσία της στη Σούπερ Λίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Έχουμε πει σε μάνατζερ να ψάξουν ομάδες για κάποιους παίκτες που πέρυσι ξεχώρισαν. Η μεγαλύτερη βοήθεια που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι η πώληση του Λεονάρντο. Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε πωλήσεις, αφού δεν υπάρχει άλλη λύση», υπογράμμισε ο κ. Δημητρέλος.

Το όνομα του Λεονάρντο αναφέρθηκε ενδεικτικά, αφού «μπορεί να μην είναι ο Λεονάρντο και να είναι και άλλοι παίκτες, όπως ο Λαγός, ο Αραμπατζής και ο Καράμπελας, παίκτες που βασιζόμαστε σε αυτούς αλλά αν έρθει ακόμη και γι αυτούς κάποια πρόταση από το εξωτερικό θα την αποδεχθούμε».

Ο διοικητικός παράγοντας των «κιτρινόμαυρων» παραδέχθηκε ότι το ποσό που εισέπραξε η ΑΕΚ από την πώληση του Μάκου στη Μόναχο 1860 είναι μικρότερο από την αξία του ποδοσφαιριστή, αλλά αιτιολόγησε την απόφαση. «Πράγματι, τα λεφτά που παίρνουμε από τη Μόναχο 1860 είναι λίγα στην πράξη, αλλά η ΑΕΚ εκτός από τις 300.000 ευρώ θα κερδίσει άλλες 165.000 από τη συνεισφορά του παίκτη, από χρήματα που του οφείλαμε», διευκρίνισε ο κ. Δημητρέλος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron