Κοινωνία
Χωρίς φάρμακα καρκινοπαθών ο ΕΟΠΥΥ στα Ιωάννινα

Χωρίς φάρμακα καρκινοπαθών ο ΕΟΠΥΥ στα Ιωάννινα

  • 13 Ιουλίου 2012, 07:30

Το τοπικό φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν μπορεί να εξυπηρετήσει εδώ και μέρες -

Το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στα Ιωάννινα ξέμεινε από συγκεκριμένα σκευάσματα και μάλιστα υψηλού κόστους τα οποία χρειάζονται επειγόντως για τη θεραπεία τους δεκάδες καρκινοπαθείς της περιοχής.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Χρήστος Γρίβας καθώς ήδη έχει σταλεί σχετική επιστολή στον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ με την οποία ζητείται η παρέμβασή του για την επίλυση αυτού, του πολύ σοβαρού προβλήματος.

Από το τοπικό φαρμακείο έχουν γίνει έγκαιρα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια τους όμως το πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και της προμηθεύτριας εταιρίας.

«Συνάδελφοί μας, που είναι αναγκαίο για την υγεία τους να κάνουν και καθημερινή χρήση των εν λόγω σκευασμάτων, εδώ και ημέρες δεν τα παίρνουν, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ σάς απευθύνει έκκληση, να προβαίνετε άμεσα σε κάθε ενεργεία και προς κάθε κατεύθυνση, για την προμήθεια και αποστολή στο φαρμακείο Ιωαννίνων των απαραιτήτων φαρμάκων, πριν την ύπαρξη δραματικών επιπτώσεων στην υγεία των ασφαλισμένων», σημειώνεται στην επιστολή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
cron