Απόψεις - Συνεντεύξεις
"Μπάλα κυρία μου"

"Μπάλα κυρία μου"

  • 15 Ιουλίου 2012, 12:36

συνέντευξη του Νίκου Χριστοφόρου στην εφημερίδα Το Βήμα -

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο των δώδεκα επεισοδίων, η διαδικτυακή σειρά του in.gr «Μπάλα κυρία μου» απέδειξε ότι μπορεί να αποδυναμώνεται η τηλεοπτική παραγωγή λόγω οικονομικών συνθηκών, αλλά το Internet έχει δυνατότητες να φιλοξενήσει πολλά projects και να δημιουργήσει νέο έδαφος, έτσι ώστε να απορροφηθούν ηθοποιοί και συντελεστές που πλέον έχουν πέσει «θύματα» της ανεργίας που μαστίζει την παραγωγή. Οι περιπέτειες του Νικόλα (Νίκος Αγγελής), του Πάνου (Πάνος Βλάχος), του Λευτέρη (Λευτέρης Ελευθερίου) και της Τζένης (Τζένη Θεωνά) φαίνεται ότι κέρδισαν δεκάδες χιλιάδες τηλεθεατές, οι οποίοι επισκέφθηκαν το in.gr για να δουν ένα διαφορετικού είδους σίριαλ που πλέον ανοίγει τα «φτερά» του.

Ο επικεφαλής του Studio ATA Νίκος Χριστοφόρου, μιλώντας στο «Βήμα», είπε ότι «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία τού "Μπάλα κυρία μου". Σε επίπεδο παραγωγής πήγε πολύ καλά, είναι σαν να πρόκειται για τηλεόραση. Οπως όλα δείχνουν, και από τις συζητήσεις που έχουν γίνει, το "Μπάλα κυρία μου" θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Υπάρχει ένα πεδίο, μια αγορά την οποία μπορούμε να εκμεταλλευθούμε. Η μυθοπλασία είναι το καλύτερο είδος και, όπως η σειρά που γυρίσαμε, θα κάνουμε και άλλα πράγματα. Ηδη δουλεύουμε μια άλλη εκπομπή και υπάρχει μια συνέχεια και για άλλα πράγματα».

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Κατερίνα Τσάβαλου έκανε έναν ρόλο γκεστ και, όπως δηλώνει στο «Βήμα», η εμπειρία ήταν ενδιαφέρουσα, ειδικά σε μια περίοδο όπου οι ευκαιρίες που δίνονται στους ηθοποιούς να παίξουν είναι ελάχιστες.

Κατερίνα Τσάβαλου: Αισιόδοξη εξέλιξη οι σειρές στο Internet


Πώς ήταν η εμπειρία της συμμετοχής σε διαδικτυακό σίριαλ;
«Για τον ηθοποιό δεν υπάρχει διαφορά. Πάλι σε πλατό βρισκόμαστε. Είχα καιρό να κάνω γύρισμα, να το νιώσω ως ηθοποιός, μου είχε λείψει και το χάρηκα πολύ. Με τα παιδιά δεθήκαμε και περάσαμε καλά, άλλωστε κάποιους τους γνώριζα ήδη. Επειδή υπάρχει πολλή σαπίλα στην τηλεόραση, είναι πολύ αισιόδοξο ότι γίνονται σίριαλ στο Internet».

Τι είναι αυτό που σας αρέσει στο «Μπάλα κυρία μου»;
«Ο ρόλος της Τζένης Θεωνά! Μου αρέσει ότι είναι μια παρέα και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια».

Κάνατε ένα γκεστ στο τελευταίο επεισόδιο...

«Ναι. Έπαιξα έναν ρόλο που πολλές φορές έχω ευχηθεί να τον είχα παίξει και στη ζωή μου. Έκανα την Κλαίρη, την κοπέλα του Λευτέρη, που είναι πραγματικά μια σκληρή γυναίκα, μια στρίγγλα η οποία έχει το πάνω χέρι».

Και αυτό είναι κάτι που θα θέλατε να το ζούσατε;

«Μερικές φορές ναι. Το έχω ευχηθεί να το είχα... Όταν σου συμβαίνουν κάποιες καταστάσεις εύχεσαι να μπορούσες να φερθείς διαφορετικά, αλλά τελικά ομολογώ ότι δεν μπορώ».

Πώς είναι αυτή η περίοδος για εσάς, δεδομένου ότι ο χώρος σας έχει συρρικνωθεί;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα. Από τη μια βέβαια ούτως ή άλλως, λόγω της φύσης της δουλειάς μας, δύο φορές τον χρόνο ψάχνεις για δουλειά. Τώρα πλέον ψάχνεις όλο τον χρόνο. Οικονομικά ήταν δύσκολα, άλλωστε η δική μου γενιά δεν πρόλαβε τα υψηλά κασέ. Τα πράγματα όμως είναι εξίσου δύσκολα και από δημιουργικής πλευράς. Δεν έχεις να κάνεις κάτι να εκτονωθείς, να διοχετεύσεις την ενέργειά σου. Υπάρχει επίσης και το άλλο: Καταργούνται οι συμβάσεις του θεάτρου. Βγαίνουν κάποιοι και παίζουν σε αυτοκίνητα, σε γκαρσονιέρες... Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Έχετε κλείσει κάτι για την επόμενη σεζόν;

«Κάνω συζητήσεις για μια ταινία και για θέατρο, αλλά είναι όλα τόσο ρευστά που δεν ξέρω καν αν θα έχω δουλειά».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron