Αθλητικά
Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά του στην Αυστρία ο ΠΑΟ

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά του στην Αυστρία ο ΠΑΟ

  • 18 Ιουλίου 2012, 21:08

Επικράτησε 1-0 της Φορτούνα Ντίσελντοφ -

Με νίκη ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του στην Αυστρία, καθώς επικράτησε με 1-0 της Φορτούνα του Ντίσελντοφ, χάρις σε γκολ του Τοτσέ στο 28΄.

Οι «πράσινοι» ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο λίγο οι πολλές αλλαγές, λίγο η κούραση έριξαν τον ρυθμό και η ομάδα του Φερέιρα έδειξε να έχει αρκετά προβλήματα.

Έτσι με ένα καλό ημίχρονο και ένα… γκολ από τον Τοτσέ ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη απέναντι στην γερμανική ομάδα και αύριο (19/7) επιστρέφει στην Αθήνα.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για ακόμα ένα ματς ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα τον Χουχούμη, ενώ ο Τοτσέ πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, ενώ η τετράδα στην άμυνα αποτελούταν από τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλο.

Βιτόλο και Μαρίνος ήταν στη μεσαία γραμμή, με τους Χριστοδουλόπουλο, Ζέκα και Χουχούμη να αποτελούν την τριάδα μπροστά από τα χαφ και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τοτσέ.

Από την άλλη η ομάδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ ξεκίνησε με τους: Γκίφερ, Χουανάν, Λάγκενεγκερ, Φομιτσοου, Νάντο, Μπελινγκχάουζεν, Μπότζεκ, Βέκαμπ, Λάμπερτς, Βαλ Ντερ Μπεργκ, Ντου Ρι Τσα.

Μπήκε δυνατά


Πολύ καλά μπήκε η ομάδα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση και στην πρώτη του φάση μπροστά στην εστία της Φορτούνα στο 28΄ άνοιξε το σκορ με τον Τοτσέ.

Ο Ζέκα έκανε πολύ καλή ενέργεια και βγήκε από τα δεξιά, η σέντρα του έφτασε στην καρδιά της περιοχής και ο Τοτσέ προλαβαίνοντας δύο αμυντικούς, με προβολή άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους».

Οι «πράσινοι» είχαν και άλλη μία ευκαιρία να σημειώσουν γκολ, πάλι με τον Ισπανό επιθετικό, όμως καθυστέρησε και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά του.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας και των πολλών αλλαγών, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες έκαναν λιγοστές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δοκίμασε σχήματα και παίκτες, ενώ και η Φορτούνα στην ανάπαυλα έκανε εφτά αλλαγές και αυτό δεν βοήθησε στην εικόνα της αναμέτρησης.

Έτσι, το «τριφύλλι» κράτησε την καλή εικόνα του πρώτου μέρους και το υπέρ τους σκορ (1-0) και ο Πορτογάλος τεχνικός πρέπει να προβληματίζεται για την εικόνα της ομάδας του στην επανάληψη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron