Πολιτική
Έκκληση Τσοχατζόπουλου για αποφυλάκιση της συζύγου του

Έκκληση Τσοχατζόπουλου για αποφυλάκιση της συζύγου του

  • 03 Σεπτεμβρίου 2012, 18:46

Την λήξη της τετράμηνης προφυλάκισης της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη ζητεί για άλλη μία φορά, «με δημόσια έκκληση προς τη Δικαιοσύνη», ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, ενόψει της απόφασης του ανακριτή για την περαιτέρω μεταχείριση της κ. Σταμάτη.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποστηρίζει ότι η κατάσταση της υγείας της κας Σταμάτη είναι κρίσιμη και ότι πρόσφατα βρέθηκε δύο φορές σε «κίνδυνο ζωής», ενώ επικαλείται και πάλι το ανήλικο παιδί τους που ζει μακριά από τους γονείς του και μακριά από την Αθήνα, με τους «με επιβαρημένη υγεία και υπερήλικες γονείς της γυναίκας μου».

«Με την παρούσα επιστολή κάνω έκκληση στην Δικαιοσύνη να σταματήσει την ήδη τετράμηνη προφυλάκιση της γυναίκας μου και να μας αποδώσει «το δίκιο μας», καθώς η γυναίκα μου είναι αθώα σημειώνει ακόμη ο κ. Τσοχατζόπουλος. «Και τούτο γιατί δεν έχει, ούτε και θα μπορούσε να έχει σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται στο κατηγορητήριο, μιας και παντρευτήκαμε μόλις το 2004 και ζει έκτοτε αποκλειστικά για την ανατροφή του παιδιού μας και την στήριξη της οικογενείας μας».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron