Αθλητικά
Ελπίδες: Νίκη επί της Κύπρου με εκπληκτικό γκολ του Ποτουρίδη

Ελπίδες: Νίκη επί της Κύπρου με εκπληκτικό γκολ του Ποτουρίδη

  • 10 Σεπτεμβρίου 2012, 21:00

Η Ελλάδα επικράτησε για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2013 -

Ένα εντυπωσιακό γκολ του Γιάννη Ποτουρίδη πίσω από τη σέντρα στο 64ο λεπτό του αγώνα με την Κύπρο στο Περιστέρι, ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Εθνική Ελπίδων τη νίκη με 1-0 και παράλληλα την 3η θέση του 1ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013. Ο νεαρός άσος του Πλατανιά, πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα, αν και η γενικότερη εικόνα της ομάδας δεν ήταν τόσο ικανοποιητική.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών, αν αναλογιστούμε ότι προέρχονται οι περισσότεροι από την προηγούμενη Εθνική Νέων. Στην αρχή του αγώνα ήμασταν επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση στη Βοσνία, όμως γρήγορα ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε δίκαια».

Πρώτη στον όμιλο τερμάτισε η Γερμανία που προκρίθηκε απευθείας στα τελικά της διοργάνωσης, και δεύτερη η Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σήμερα στη Βοσνία και αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4, ενώ στον άλλο αγώνα του ομίλου η Λευκορωσία νίκησε 1-0 το Σαν Μαρίνο.

Διαιτητής: Ογκνιέν Βάχιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Κίτρινες: Φουρλάνος, Γιαννιώτης - Αρτυματάς

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Γιαννιώτης, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Λαγός, Μπάλλας, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης, Κατίδης (73΄ Μπακασέτας), Σταφυλίδης, Φουρλάνος (46΄ Πέλκας), Διαμαντάκος (60΄ Βέλλιος).

Κύπρος (Σάββας Παρασκευάς): Ιωάννου, Δημητρίου, Οικονόμου, Περικλέους (37΄ Δημοσθένους), Οικονομίδης (70΄ Πιτταράς), Σωτηρίου, Ευσταθίου, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Εγγλέζου, Φυλακτού (63΄ Σάββα).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron