Αθλητικά
ΑΕΚ: Επέστρεψαν στην Αγγλία Χάρις και Βιντιάδης

ΑΕΚ: Επέστρεψαν στην Αγγλία Χάρις και Βιντιάδης

  • 17 Σεπτεμβρίου 2012, 15:32

Αν το γεγονός ότι στο τρίτο ματς πρωταθλήματος η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει το πρώτο της εφετινό επίσημο τέρμα συνιστά πρόοδο, τότε η σκληρή αλήθεια των ισάριθμων αγώνων χωρίς νίκη αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για την Ενωση στα χρόνια της επαγγελματικής κατηγορίας. Με μόλις έναν βαθμό συγκομιδή και δύο εκτός έδρας αγώνες να ακολουθούν (με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη) η ΑΕΚ αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι η εμπλοκή της στο γκρουπ των ομάδων που θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία δεν είναι απλά ένα σενάριο, αλλά μία κατάσταση που μοιάζει να έχει δρομολογηθεί!

Σύμφωνοι, είναι πολύ νωρίς για να προβεί κανείς σε τέτοιου είδους συμπεράσματα, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ αδικεί τον ίδιο τον εαυτό της καθώς από τους εντός έδρας αγώνες με τον Αστερα Τρίπολης και (την Κυριακή που μας πέρασε)με τον Αρη πήρε μόλις έναν βαθμό αν και παρουσιάστηκε συντριπτικά καλύτερη των αντιπάλων της.  Ωστόσο όσο ο καιρός περνάει και η πρώτη νίκη δεν έρχεται, είναι απολύτως λογικό  να διαπιστώνει κανείς ότι έπονται ημέρες δύσκολες και «πονηρές».

«Εγώ δεν φοβάμαι, η δουλειά που κάνουμε φαίνεται μέσα στο γήπεδο, η ΑΕΚ παρουσιάζει όλο και καλύτερο πρόσωπο από αγώνα σε αγώνα, κάποια παιδιά παρουσιάζουν τρομερή βελτίωση αν και σκεφτεί κανείς πόσο φοβισμένα ήταν στη διάρκεια της προετοιμασίας» είπε στο «Βήμα» ο προπονητής» της Ενωσης κ. Βαγγέλης Βλάχος ο οποίος δεν χάνει την πίστη του και πάνω από όλα δεν σκιάζεται από την κριτική που αδίκως του ασκούν κάποιοι ξεχνώντας ότι ανέλαβε το δυσκολότερο έργο που είχε ποτέ προπονητής στην ΑΕΚ την τελευταία 30ετία, αν όχι σε όλη την ιστορία της ομάδας.

Επέστρεψαν στην Αγγλία Χάρις και Βιντιάδης

Οσον αφορά στους επίδοξους αγοραστές της ΠΑΕ ΑΕΚ, τον εφοπλιστή κ. Δημήτρη Βιντιάδη και τον άγγλο dealer Κιθ Χάρις, αμφότεροι επέστρεψαν στη βάση τους στο Λονδίνο αφήνοντας πίσω τους την έκδηλη αγωνία όλων όσοι δραστηριοποιούνται στα Σπάτα για την τελική απόφασή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», οι κκ. Χάρις και Βιντιάδης έχουν πειστεί ότι η κατάσταση στην κιτρινόμαυρη εταιρεία είναι αναστρέψιμη, ωστόσο καλούνται να βρουν και τους συμπαίκτες που θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια.

Η περιρρέουσα φημολογία τους φέρνει να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με κεφαλαιούχους στη Ρωσία και στο Αζερμπαϊτζάν οι οποίοι θέλουν να προχωρήσουν σε ποδοσφαιρικές επενδύσεις και έχουν ζητήσει από τον κ. Χάρις να αναζητήσει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Η ΑΕΚ δεν είναι σαφώς η μοναδική ομάδα που παρακολουθεί ο άγγλος dealer, αλλά όπως μετέφερε στους διοικούντες την Ενωση είναι αυτή που ως σήμερα τον έπεισε περισσότερο για τη δυναμική και την προοπτική της. Οψόμεθα…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron