Αθλητικά
Θρίαμβος για ΠΑΟΚ, κατήφορος για ΠΑΟ

Θρίαμβος για ΠΑΟΚ, κατήφορος για ΠΑΟ

  • 01 Οκτωβρίου 2012, 07:00

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και πλησίασε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους τρεις βαθμούς. Ο Δικέφαλος επικράτησε πανηγυρικά (4-1) του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα ματς που τα είχε όλα: πολλά και καταπληκτικά γκολ, θέαμα, νεύρα, ένταση, πάθος και τρεις αποβολές.

Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΟΚ στο 12’ ο Λόρενς, ενώ στο 23’ ο Κατσικάς πέτυχε με κεφαλιά το 2-0. Ο Φωτάκης στο 30’ σκόραρε για τρίτη φορά για τον Δικέφαλο αλλά ο Αγκάνθο μείωσε σε 3-1 στο 39’. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Αθανασιάδης με ένα εκπληκτικό γκολ στο 43’. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής κ. Κάκος απέβαλε τον Κατσικά και τον Λόρενς από τον ΠΑΟΚ και τον Γιαννιώτα από τον Άρη.

Στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε η αγωνιστική… κατρακύλα του Παναθηναϊκού που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Πράσινοι απογοήτευσαν για ένα ακόμη παιχνίδι, καθώς αν δεν είχαν τον γκολκίπερ Καρνέζη σε καλή μέρα θα μπορούσαν να ηττηθούν από την ιδιαίτερα απειλητική ομάδα της Αρκαδίας. Οι Πράσινοι που έμειναν έντεκα βαθμούς (!) πίσω από τον Ολυμπιακό, αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, όπως και ο προπονητής Ζ. Φερέιρα, ο οποίος συνεχίζει να έχει τη στήριξη της διοίκησης. Πάντως το Τριφύλλι είχε δοκάρι με τον Χριστοδουλόπουλο, ενώ διαμαρτύρεται και για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι στον ίδιο παίκτη.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς στα Χανιά, ο Πλατανιάς πέτυχε σπουδαία νίκη 3-2 επί της Ξάνθης (ανακοινώθηκε ότι ο Νίκος Κωστένογλου θα είναι ο νέος προπονητής), ενώ σημαντική ήταν και η επικράτηση της Βέροιας επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή με 1-0.

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Ατρόμητο, ο Πανιώνιος «βύθισε» την ΑΕΚ στον πάτο της βαθμολογίας επικρατώντας 1-0 στη Νέα Σμύρνη, ενώ η Κέρκυρα πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ (2-1).

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει σήμερα, με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron