Κοινωνία
Αστυνομικός φέρεται ότι χτύπησε μαθητή και διευθύντρια σχολείου!

Αστυνομικός φέρεται ότι χτύπησε μαθητή και διευθύντρια σχολείου!

  • 01 Οκτωβρίου 2012, 13:06

Η εκπαιδευτικός προσπάθησε να προστατεύσει τον ανήλικο από την επίθεση του γονέα, που υποστήριξε ότι καταληψίες προσπάθησαν να πείσουν το παιδί του να συμμετάσχει στην κινητοποίηση -

Όπως γράφει η Σαμιακή Γνώμη, σήμερα, γύρω στις 8 το πρωί, γονείς και μαθητές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Σάμου και διαπραγματευόντουσαν, αν θα συνεχιστεί η κατάληψη του σχολείου, αφού υπήρχε διαφωνία σχετικά με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησαν οι γονείς την περασμένη Παρασκευή.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη οι διεργασίες, νεαρός μαθητής δέχτηκε παροτρύνσεις από τους συμμαθητές του να συνδράμει μαζί τους στην κατάληψη. Τότε, γονέας που είναι και αστυνομικός επιτέθηκε σε μια ομάδα μαθητών και άρχισε να χαστουκίζει έναν από αυτούς, όπως υποστήριξε αργότερα επειδή κάποιοι προσπάθησαν να πάρουν με το μέρος τους το παιδί του.

Η διευθύντρια του σχολείου προσπάθησε να προστατέψει το παιδί με αποτέλεσμα να δεχτεί και αυτή πολλά χτυπήματα από τον αστυνομικό. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων ο αστυνομικός αποχώρησε, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου αφού είχε χτυπηθεί στην γνάθο.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει προανακρίσεις με αυτεπάγγελτη παρέμβαση της αστυνομίας ενώ οι γονείς του παιδιού και άλλοι γονείς μεταβαίνουν στον Εισαγγελέα της Σάμου προκειμένουν να του αναφέρουν το γεγονός, ζητώντας την δίωξη του δράστη.

Εξάλλου, την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε και πορεία διαμαρτυρίας μαθητών και γονέων προς την Αντιπεριφέρεια Σάμου για το θέμα των μετακινήσεων των μαθητών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron