Αθλητικά
Αντίστροφη μέτρηση για τον Φερέιρα

Αντίστροφη μέτρηση για τον Φερέιρα

  • 01 Οκτωβρίου 2012, 16:29

Μολονότι οι διοικούντες τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό επιμένουν ότι ο τεχνικός της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα στηρίζεται απόλυτα μετά και τη νέα βαθμολογική απώλεια των Πρασίνων στο πρωτάθλημα (αυτή τη φορά) από τον Αστέρα Τρίπολης (0-0), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του 66χρονου πορτογάλου έχει ήδη αρχίσει.

Οι (χλιαρές) αντιδράσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου που έθεσαν «θέμα Φερέιρα» την περασμένη εβδομάδα και εν συνεχεία οι έντονες αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών στις θέσεις των επισήμων προς το πρόσωπο του πολύπειρου προπονητή μετά το τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ, καταδεικνύει ότι το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά για τον ίβηρα προπονητή, ο οποίος καθημερινά χάνει τα ερείσματά του εντός της ΠΑΕ, δεδομένου ότι η αγωνιστική εικόνα του Τριφυλλιού δεν βελτιώνεται και η ομάδα παραμένει κολλημένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις τέσσερις βαθμούς.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φωνές (και) στο στενό περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου για την αποπομπή Φερέιρα, ολοένα και αυξάνονται προκειμένου να υπάρξει ένα «ηλεκτροσόκ» και να αντιστραφεί το κλίμα στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, επί του παρόντος ο επικεφαλής των Πρασίνων στηρίζει τον πορτογάλο προπονητή με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Λέγεται πάντως ότι η αποζημίωση που θα κληθεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός στον Φερέιρα σε περίπτωση απόλυσής του, καθιστά επί του παρόντος απαγορευτική οποιαδήποτε τέτοια σκέψη, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Σημειωτέον ότι το περασμένο καλοκαίρι ο 66χρονος προπονητής υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περί τις 500.000 ευρώ…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron