Κοινωνία
Κανονικά τα δρομολόγια από Πειραιά

Κανονικά τα δρομολόγια από Πειραιά

  • 29 Οκτωβρίου 2012, 20:15

Κλειστές τρεις γραμμές σε βόρεια Ελλάδα και Εύβοια -

Κανονικά εκτελούνται από τις 18:00 όλα τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά μετά την άρση του απόπλου που ίσχυε λόγω των ισχυρών ανέμων. Ωστόσο θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και για αυτό οι αξιωματικοί του Λιμενικού συστήνουν στους επιβάτες πριν πάνε στο λιμάνι  να επικοινωνούν με τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγία Μαρίνα - Στύρα, Καβάλα - Πρίνος - Θάσος και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη.

Το μεσημέρι δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Χίος» για Χίο - Μυτιλήνη λόγω θυελλωδών ανέμων στο βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Χανιά και «Κνωσός Παλάς» και «Superfast ΧΙΙ» για Ηράκλειο, που δεν πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.

Ακόμη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΝΕΚ - ΑΙΓΑΙΟΝ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο «Ιεράπετρα» έχει παραμείνει στο λιμάνι της Σάμου (Βαθύ) από όπου επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18.00 σήμερα το απόγευμα από Βαθύ με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Ως εκ τούτου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου από Πειραιά που ήταν να γίνει στις 18.00 και το αυριανό από Σάμο- Ικαρία θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Επίσης στις 20:00 θα αναχωρήσει το Blue Star Patmos από Μυτιλήνη και Χίο και Πειραιά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron