Αθλητικά
Ο Κοντρέρας χάνει τον επαναληπτικό με Μονπελιέ

Ο Κοντρέρας χάνει τον επαναληπτικό με Μονπελιέ

  • 01 Νοεμβρίου 2012, 15:01

Δίδυμο Μανωλά με Σιόβα ετοιμάζει ο κόουτς Ζαρντίμ -

Ο Πάμπλο Κοντρέρας προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών του Ολυμπιακού. Ο χιλιανός αμυντικός επέστρεψε με αιμάτωμα από τον αγώνα της Δευτέρας με τον Αρη και δεν προλαβαίνει τα επόμενα δύο παιχνίδια των Ερυθρολεύκων με τον ΟΦΗ το Σάββατο για το πρωτάθλημα και με την Μονπελιέ την ερχόμενη Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γ.  Καραϊσκάκης». Πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Δημήτρης Σιόβας ο οποίος θα αποτελέσει κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Κώστα Μανωλά για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι των Ερυθρολεύκων.

Ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό και για την κατάσταση του Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα με την Μονπελιέ και δεν έχει επιστρέψει ακόμη στις προπονήσεις. Η συμμετοχή του αλγερινού επιθετικού στον επαναληπτικό με την Μονπελιέ είναι αμφίβολη, ενώ σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει επίσης για τα δύο παιχνίδια τον Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και τον τραυματία Νταβίντ Φουστέρ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron