Κοινωνία
Στην "φάκα" ειδικός φρουρός που λήστευε αλλοδαπούς

Στην "φάκα" ειδικός φρουρός που λήστευε αλλοδαπούς

  • 15 Νοεμβρίου 2012, 20:10

Συνελήφθη για εμπλοκή σε τρείς ληστείες -

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 31χρονου ειδικού φρουρού και ενός 29χρονου ιδιώτη σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι δύο κατηγορούνται ότι σήμερα τα ξημερώματα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αφαίρεσαν με την απειλή όπλων το χρηματικό ποσόν των 1.000 ευρώ από αλλοδαπό υπήκοο Ιράν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έχει προκύψει ότι ο ειδικός φρουρός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, έχει διαπράξει στην ίδια περιοχή, άλλες δύο ληστείες σε βάρος αλλοδαπών. Ειδικότερα, τις βραδινές ώρες της 25.09.2012 αφαίρεσε από υπήκοο Αλγερίας το ποσό των 250 ευρώ και τις βραδινές ώρες της 12.11.2012 από υπήκοο Μπαγκλαντές μία τραπεζική κάρτα ΑΤΜ, με την οποία στη συνέχεια έκανε ανάληψη 1.000 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Με aπόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
cron